Ga naar inhoud

vweeby

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vweeby

  • Verjaardag 09-12-1974

Profile Information

  • Plaats
    Zuid-Holland

vweeby's Achievements

0

Community reputatie

  1. *update* Ik bleek in maart (toen ik dit topic opende) achteraf gezien nog lang niet toe aan een nieuwe distributieriem en dus heeft het nog even geduurd. Maar inmiddels was het wel nodig en uit al jullie adviezen heb ik gekozen voor http://autoservicejaron.nl/ in Woerden. Naast de al enthousiaste verhalen over dit bedrijf kan ook ik jaron van harte aanbevelen. De initiele offerte viel ongeveer €300,- lager uit dan die van Kamsteeg en voor dat bedrag rij ik graag even op en neer naar Woerden. Maar afgezien van de prijs was de service ook helemaal goed. Jan nam, ondanks dat ze het volgens mij stervensdruk hebben, echt de tijd om alles goed uit te leggen . Naast de grote beurt en distributieriem bleek helaas mijn radiator lek te zijn en de airco fan deed niet meer mee. Hierover werd tijdig gebeld. Na het plaatsen van de nieuwe radiator bleven er nog wat druppels zichtbaar. Jan vertrouwde het niet, en wilde de auto zo niet meegeven. Toen de boel onder druk stond bleek ook de nieuwe radiator lek (constructiefoutje of transportschade).. Nieuwe radiator moest besteld worden en dus een dag later dan geplanned was mijn passie weer tip top in orde. In oktober ga ik weer terug naar Jaron voor mijn APK, wat mij betreft een absolute aanrader! Dank allen voor de suggesties!
  2. Dank voor je suggestie! helaas heeft CB ons ooit belazerd met een Golf waar niks mee zou zijn gebeurd... daarmee heeft hij voor ons afgedaan Ik heb het idee dat er afgezien van Kamsteeg niet echte VAG garages in Alphen zitten, klopt dat?
  3. Mijn passie is binnenkort toe aan een nieuwe distributieriem en dus ging ik eens informeren bij de dealer (Kamsteeg - Alphen aan den Rijn) wat daarvoor de kosten zouden zijn. Gezien de kilometerstand (187000) werd mij geadviseerd om ook de getande riem en de spanrol te laten vervangen, tel daar bij op dat ik hem nu bijna een jaar heb en hem daarom ook graag eens een grote beurt wil geven en de beste verkoper wist met te vertellen dat ik op €1250,- uit zou gaan komen. Persoonlijk schrok ik daar nogal van en ik heb ook het idee dat Kamsteeg standaard prijzen hanteert voor werkzaamheden, dat de voorkant er voor de distributie riem al helemaal af ligt lijkt de kosten van het vervangen van de getande riem en spanrol niet te beinvloeden... Nu staan bij het adressen topic volgens mij alle provincies behalve Zuid Holland en dus vraag ik me af of iemand mij een goede garage met VW kennis kan aanraden in de #0172 (Alphen ad Rijn / Leiden) regio.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden