Ga naar inhoud

autosloop

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over autosloop

Profile Information

  • Plaats
    Amstelveen

autosloop's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ga dus eerst een paar hulpveren halen en die eronder schroeven. Proberen kan natuurlijk geen kwaad . Het is niet zozeer dat ik met caravan/aanhanger wil rijden ( heb namelijk geen trekhaak ) maar puur voor het oog. Weet iemand of er en wat voor verschil er zit tussen achterveren van een sedan en een station Misschien dat dat nog het proberen waard is.
  2. Was ik weer! Het is een VW Passat (duh) 2.3 V5 Sedan (3B) van 2000! En voor de duidelijk (HendrikV5 ) is er geen sprake van ongelijke hoogte aan de achterkant, maar de afstand tussen band en wielkast aan de voorzijde ten opzichte van de achterzijde. Aan de voorzijde is de wielkast mooi uitgevuld, overal gelijke tussenruimte. Aan de achterzijde is de afstand aan de bovenkant nog ong. 2 cm. Dit ziet er niet echt mooi uit en aangezien ik nogal een miereneuker ben wil ik dit graag veranderen. Hebben jullie nog meer gegevens nodig, dan hoor ik dat graag, want de juiste keuze maken valt nog niet mee. (zeker als je geen VW specialist bent).
  3. Ik zal de gevraagde gegevens bij elkaar sprokkelen en zo snel mogelijk plaatsen. Lig nu nog te dobberen met me boot op de westeinder (leve mobiel internet) en weet die niet allemaal uit mijn hoofd. Voor nu alvast nog een fijne avond toegewenst!
  4. Met de org. banden/velgen was de ruimte rondom de wielkast nagenoeg overal gelijk. Heb toevallig (ergens gezien tijdens het verslinden van de nodige info hierover) voor en na het tanken erop gelet, en na stukje rijden.. maakte nauwelijks verschil. Heb het niet opgemeten maar op het oog was het niet te zien. Kennis van me heeft een garage met brug, daar heb ik ook de velgen gedaan. Omdat het gelijk opviel, hebben we meteen gekeken naar de staat van de vering. Het ziet er allemaal goed uit. Weet natuurlijk niet of het misschien gewoon oud en slap geworden is. Vandaar de vraag naar evt afmetinge. Thanx voor t meedenken!
  5. Ik heb een Passat uit 2000 en heb daar net hele mooie 18" velgen onder gemonteerd. Nu is het alleen zo dat de ruimte tussen de band en de wielkast niet overal meer gelijk is bij de achterwielen. Nu wil ik dit graag veranderen maar ik weet niet wat de beste manier is. Weet iemand de org. hoogte van de achterveer? Dan kan ik checken of deze nog wel ok zijn (en niet ingezakt of zo). Evt advies over de verschillende opties zijn ook van harte welkom. Ben al aan het zoeken geweest maar het word alleen maar lastiger om te kiezen tussen hulpveren of veren van een stationcar enz. Ik hoop dat er iemand is die me kan helpen. Alvast bedankt voor de evt. geplaatste reactie. Met vriendelijke groeten Nick
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden