Ga naar inhoud

Goulash

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Goulash

Profile Information

  • Plaats
    Amsterdam

Goulash's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nog twee weken wachten...zal er dan meteen foto's opzetten. Nogmaals bedankt allemaal. Passat in de pocket.
  2. Nou, dat klinkt me allemaal als muziek in de oren. Dus dat wordt een overduidelijk: ja ik wil! Ontzettend bedankt allemaal - weer een blije Passatrijder erbij Ik kan niet wachten om er mee de weg op te gaan. Tot laters
  3. wat een goed forum is dit zeg, niet normaal. Superbedankt voor de reacties, echt top. Ben een nitwit, maar dat was wel duidelijk. Ik heb nu meer info trouwens - het gaat om een TDI 1.9 met 130pk. Zonder verdere extra's. Waarom Diesel? Mijn vrouw rijdt liever Diesel en daarbij gaat de auto op de zaak - dus die extra kosten maken in die zin niet zo veel uit. Op basis van jullie reacties leun ik ondertussen erg naar 'doen'. Ik vind het sowieso een geweldige auto, dat telt natuurlijk ook.
  4. Goulash

    Kopen - ja of nee?

    Hallo allemaal, ik ben erg nieuw hier. Dat komt omdat ik nog geen Passat heb, maar op het punt sta om er een te kopen (TDI, 2002). Maar hierbij zou ik jullie graag om advies willen vragen. De Passat is van m'n schoonvader en dit is het geval: hij kan 'm voor €4600,- inruilen voor een Audi A6. Ofwel: ik kan 'm krijgen voor €4600,. We hadden zelf gerekend op minder en zijn nu aan het twijfelen of we het wel moeten doen. Er staat namelijk maar liefst 350.000 km op de teller. En laten we eerlijk zijn: zelfs voor een Passat is dat veel Ik rijd max. 15.000 km per jaar en zou er nog graag een jaar of vier zonder problemen mee willen rijden. Aan het einde van de rit hoeven we er niets aan over te houden. Maar de grote vraag luidt dus: is het wijsheid om voor dit bedrag een Passat te kopen die zoveel kilometers heeft gereden? Dit zijn de pro's: Het is een VW Passat, 2002 TDI. Welke motor precies weet ik niet, maar sowieso een zware jongen. Er zit geen krasje op en hij staat iedere nacht in de garage. De gemaakte kilometers zijn gemaakt door een goede rijder, enkel op de snelweg. De auto is in onderhoud bij een VW-dealer en er is geen beurt gemist. Er is zelfs nog nooit een mankement mee geweest. Onlangs zijn pas voor het eerst de remschijven vervangen. De auto verkeert kortom in perfecte staat en wordt ook door de dealer als een soort van wonderauto gezien. Wat zeggen jullie ervan? Doen of niet doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden