Ga naar inhoud

Spaanto

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Spaanto

Profile Information

  • Plaats
    Waalwijk

Spaanto's Achievements

0

Community reputatie

  1. De auto is met de montage van de nieuwe wielen en banden rondom uitgelijnd, het linker achterwiel stond hierbij niet geheel recht. Dit is aangepast en heeft het naar recht trekken van de auto eruit gehaald maar het stuurprobleem niet. Er zitten originele veren onder van het standaard pakket
  2. Ik heb inmiddels nieuwe banden, Michelin Promacy HP 215x55 R16. De auto is wel iets strakker geworden omdat hij minder over de banden rolt maar de slechte rechtuitloop en het continu moeten corrigeren blijft. Het geeft een beetje een gelijk gevoel als wanneer er een stuurkogel vastzit. In de garage is zelfs de naloop van de wielophanging gewijzigd ook dit heeft geen verbetering gebracht. Omdat in deze nieuwste Passat geen ZF-stuurhuis meer zit maar een door VW zelf ontwikkeld stuurhuis is de afstelling door VAG.COM volgens de garage niet mogelijk. Hoe krijg ik mijn Passat aan het sturen zoals het zou moeten / Wie heeft er een idee over de mogelijke oorzaak.
  3. Neen. ik heb geen Bleu Motion, het is een standaard 2.0 TDI met 140 PK. Komende week gaat de garage nieuwe banden en lichtmetalen wielen monteren maar ik verwacht niet dat daarmee het probleem is opgelost.
  4. Wie heeft er ervaring met de laatste nieuwe Passat station Trendline inzake het sturen en de vering. Ik heb net 4 weken een nieuwe Passat en ik moet continu het stuur corrigeren bij het rijden op de snelweg. De auto loopt dan niet vanzelf rechtuit! Oorzaak zit waarschijnlijk in het nieuwe door Volkswagen zelf ontwikkelde elektronische stuurhuis. Ook is de auto erg licht afgeveerd waardoor hij instabiel aanvoelt. Zijn er mensen met gelijksoortige ervaringen???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden