Ga naar inhoud

djasoe

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over djasoe

Profile Information

  • Plaats
    Rotterdam

djasoe's Achievements

0

Community reputatie

  1. Dank jullie wel. Ik ben naar een autozaak geweest en heb voor witte stadlichtjes gevraagd. Zou echt niet weten of dit led is. Ze waren trouwens 4 Euro. Weet iemand waar ik ze zou kunnen kopen? Woon in Rotterdam.
  2. djasoe

    Aanpassing ( 3C)

    Goedemiddag, Ik ben afgelopen weekend langs de garage geweest voor een grote beurt van mijn 1.9 TDI. Wilde gelijk ook mijn standaard gele stadlichjes aanpassen door xenon kleur verlichting stadlampjes maar eenmaal aangesloten doen ze het 10sec. en gaan ze uit. Verder heb ik een Duitse begeleiding op dit moment. Zou iemand mij kunnen helpen met deze problemen. Heb namelijk 2 linkerhanden. Kom zelf uit Rotterdam.
  3. Maar wat is korting? wat zijn we ongeveer dan kwijt per auto? En behalve tuning, zijn er nog meer mogelijkheden om de auto sneller te maken?
  4. Ook hoorde ik iets van Tunex, kennen jullie die en raden jullie die aan?
  5. Wat een reactie, ik wacht op jullie signaal om dan naar JD toe te stappen heren!
  6. Bedankt allen voor jullie informatie, kennen jullie misschien ook een adress als aanrader en wat te doen is qua prijs? Bedankt!!!
  7. Hallo, Hierbij mijn vraag aan diegenen die er verstand van hebben. Zoals je in de titel kan lezen wat ik rij, is mijn vraag wat voor een tuning het meest bij de auto past? En dan bedoel ik met name een universele power box of een chiptuning of een tuning van software. Alle kritiek en noem maar op is welkom. Ben benieuwd. Groet, Djaswan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden