Ga naar inhoud

andre

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over andre

Profile Information

  • Plaats
    delft

andre's Achievements

1

Community reputatie

1

Community Answers

  1. Hè wat jammer dan zit ik net op Curaçao , anders had ik zeker nieuwe pakkingen willen plaatsen . Lekkage genoeg, heb linksachter aan de onderkant van siliconenkit voorzien, maar heeft daar niet geholpen.
  2. Frank uit Apeldoorn heeft het slot weer gemaakt. Lossen van het slot ging op stroom. Knopje voor het raambediening is helaas gesneuveld, dus nieuwe besteld bij carpartsdirect en dat er een dezer dagen opzetten. Voor de rest is het probleem opgelost (zat daar ook niet ergens een reactieoptieknopje voor?)!
  3. Beste lezer, Sinds 2008 heb ik met veel plezier gereden (en nog steeds) in passat variant uit 2003. Sterke benzine motor, ik rijd er heerlijk in. Echter, airco is al een paar keer kapot, nu weer, onbekende lekkage waardoor we ook binnen de ramen moeten krabben/ wissen, deur rechts achter doet het niet meer, motor management brandt continu (andere lamda sonde zorgde voor korte onderbreking), Lekkages, deurproblemen en airco schijnen 'bekende' problemen te zijn voor vw passat. We zitten met de optelsom aan reparaties te denken aan iets anders, opnieuw passat? Zijn de bekende problemen verholpen vanaf bepaald bouwjaar? Vriendelijke groet, André
  4. Dat dacht ik niet maar sluit het niet helemaal uit. Zou kinderslot HEEL erg zijn? Ons volgende plan was ofwel het slot met gepast geweld eruit slopen en er daarna een nieuwe inzetten, ofwel naar Frank Apeldoorn brengen en er zo een dag mee kwijt zijn, ofwel de linkerdeur open halen (die gaat wel gewoon open) om te kijken hoe het allemaal precies werkt en aldus daarvan te leren hoe we met rechts verder moeten. Zal allemaal op z'n vroegst volgende week worden.
  5. Nog een paar detailfoto's van met het mobieltje in de deur, wie weet welk palletje oid we moeten verplaatsen om de deur te ontgrendelen? Wat we ook merkwaardig vonden zijn de rode en blauwe draden. Deze maken een verbinding binnen het slot zelf. De stekker aan de kabelboom is er al uit.
  6. Daarna de plaat eruit waardoor we bij het slot kwamen en daar liepen we vast. We kregen het niet open en niet gedemonteerd. Aldus de ruit vastgezet met een plankje eronder en afgetaped, zodat ik er weer mee kan rijden ... Helaas.
  7. Klappen op de deur hielp niet, samen met pa aan de slag gegaan. Linkje van Barry werken helaas de plaatjes niet (meer) van. Met gesloten deur bekleding en paneel verwijderen is nog wel te doen. Losmaken van de ruit was lastig. Met passend pennetje binnenste witte busje eruit, dat valt in de deur, daarna komt het tweede busje eruit en is de ruit los.
  8. Bedankt Barry, in 2009 aangemeld voor het forum en nu voor het eerst gebruikt .. Ga de bekleding nog wel even verwijderen om te kijken of ik iets voor de hand liggends zie. Plaat verwijderen is volgens mij meer voor de gevorderde sleutelaar, dus heb Frank gebeld. Druk bezette man.
  9. Passat variant uit 2003. Deur rechtsachter gaat niet meer open. Bij gebruik van de centrale vergrendeling zie je het knopje soms wel wat bewegen, maar hij gaat niet open. Een enkele keer lukt het wel als ik twee keer op open druk dan een keer op sluiten en dan weer open. Maar dit lukt alleen af en toe eens. Ook van binnenuit gaat hij niet open. Bij gebruik van deurklink binnen gaat knopje wel omhoog, maar dat floept dan zo weer naar binnen. Waar kan dit aan liggen, elektronica van de cv of iets mechanisch? Heb de bekleding deels losgemaakt, klemmetjes en twee schroeven in het handvat binnen, maar bovenaan lijkt het vast te blijven zitten. Allicht dat er bovenaan bij de deurklink/ knopje raam/ speakertje iets vast zit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden