Ga naar inhoud

delft

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over delft

Profile Information

  • Plaats
    haarlem

delft's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hoi, wie kan mij helpen. Ik heb een 2003 Passat 3BG Variant. Onlangs is er een breuk gekomen in het linkerachterlicht. Er staat water in, en ik wil zelf proberen de unit te vervangen. Ik heb nu een vervangingsunit (met lampjes er nog in) gevonden. Ik heb aan de binnenkant van de auto het klepje weggehaald, maar hoe krijg ik de houder van de krik weg? Is dat alleen die torx schroef bovenin? Weet iemand daar de maat van? Evt documentatie? Bij voorbaat dank! Peter.
  2. Ha, ik ben al bij 2 VW Dealers geweest en die weten het ook niet. Daarom zoek ik dus naar informatie (documentatie) over hoe het zou moeten werken.
  3. Alvast bij voorbaat dank voor de reacties. Als de snelheid omlaag gaat, zie ik daadwerkelijk het aantal fan streepjes teruggaan van 3 naar 1, dus het lijkt of er iets automatisch gebeurd. Nogmaals, het vreemde is dat ik dit bij mijn oude 3B niet zag, die bleef de hele rit op 3 staan.
  4. Probleem uiteindelijk opgelost na een gewone kleine beurt! bedankt allemaal.
  5. Hallo allemaal, hier een vraag van 'Delft' uit Noord-Holland. Ik heb sinds een half jaar een 3BG (2003) met Climatronic. Als ik de ECON stand gebruik gebeurt er iets wat ik in mijn oude 3B (1999) passat niet zag. Bij mijn oude passat 3B reed ik voornamelijk in ECON op 20C met fan snelheid 3. Tijdens het rijden veranderde de fan snelheid nooit. In mijn 3BG verandert de snelheid vanzelf in ECON stand: ik rijd weg en stel in 20C en snelheid 3. Na een tijdje gaat de snelheid vanzelf omlaag, vaak naar stand 1 en soms zelfs uit. Volgens de garage hoort dit zo, maar dan leg ik uit dat het bij mijn 3B niet gebeurde. In de handleiding kan ik dit niet vinden, er staat maar een globale beschrijving in. Hebben anderen dezelfde ervaring? Heeft iemand een betere gebruiksaanwijzing? Hoe kan ik bewijzen dat ik gelijk heb? Ik heb gezien dat de Clima uitgelezen kan worden, naar aanleiding daarvan heb ik stelmotor V68 en V71 al laten vervangen. Het probleem is niet weg. Bij voorbaat dank!
  6. Hoi, betreft motorprobleem Passat Variant 3B 1.8 benzine 170.000km. 100% Dealer onderhouden. Na een koude of regenachtige nacht hapert de motor. Tot 2000 toeren gaat het prima dan voelt het of de motor tegenwerkt. Na een paar tellen schiet het toerental wat hoger. Als de motor warm is loopt ie prima. Heb de dealer gevraagd hier naar te kijken maar niets gevonden. Iemand een idee / tip? Bij voorbaat dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden