Ga naar inhoud

aronofsky

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over aronofsky

Profile Information

  • Plaats
    Utrecht

aronofsky's Achievements

0

Community reputatie

  1. Mijn complottheorie begint langzaam concretere vormen aan te nemen aangezien het trillen mij pas op is gaan vallen nadat ik, kort na aanschaf van mijn 2e hands Passat 3C, in la Belgique ben gaan tanken. Omdat dit een 'merkloze' pomp betrof (vind die nog maar eens in Nederland!) is het voor mij niet duidelijk welke oorsprong de diesel had... Overigens dank voor alle overige suggesties! Zodra ik een paar keer V-Power heb getankt en er geen verbeteringen optreden dan zal ik alle geopperde problemen en oplossingen nader onderzoeken.
  2. de trilling kent weliswaar intervallen maar is verder wel continu aanwezig helaas...
  3. Aangezien ik nog binnen de garantietermijn van de verkopende partij zit hoop ik alle gekkigheden z.s.m. opgespoord te hebbben zodat het gefixed kan worden. Ik ben zeer benieuwd naar de uitkomst voor jouw VW dus hoor het graag van je. Zojuist nog even naar de motor zelf gekeken terwijl die liep en hij trilde toch wel degelijk best heftig (wel na een koude start natuurlijk). Omdat het probleem zich bij het stilstaan met draaiende motor continu voordoet (en ik in een file-rijk deel van ons land woon) maak ik me toch een beetje zorgen.
  4. Bijna 160.000 km. (dank voor de rappe respons trouwens!)
  5. Mijn tweede vraag in korte tijd maar ik hoop dat ik me binnenkort ook nog een keer kan opwerpen als helpende hand. Mijn recent verworven Passat 3C Variant 1.9 TDi uit 2006 heeft de neiging om bij stilstand met draaiende motor (800 rpm) een trilling te vertonen. Dit gebeurt ook nadat ik er enige tijd mee heb rondgereden. De trilling keert om de paar seconden weer terug en is net sterk genoeg om lichtelijk storend te zijn. Aangezien dit mijn eerste diesel betreft wil ik niet te snel alarm slaan maar ook niet lang rond blijven rijden met een mogelijk motorisch mankement/defect. De motor klinkt en draait verder als het spreekwoordelijke zonnetje, het is enkel de trilling waarin hij af lijkt te wijken van het gangbare. Enig vooronderzoek op het net heeft niet echt uitsluitsel kunnen geven. Nu heb ik zelfs begrepen dat het wellicht door vervuilde diesel kan komen maar dit leek mij een brug te ver. Iemand met soortgelijke ervaringen of die een vermoeden heeft wat het probleem zou kunnen zijn? Bij voorbaat dank voor de input!
  6. Dank allen voor de tips. Ik was de gehele afgelopen week in Duitsland en ben maar even een VW dealer binnengelopen voor een globale prijsindicatie (tussen de 3 a 400 euro, incl. inbouw). Dit betreft idd een gehele middenconsole (wat volgens de dealer dan ook de enige optie was). Ik ga me nog even beraden op mijn vervolgstappen. Andermaal dank!
  7. Beste mede-forumleden, Ik heb zeer recentelijk een tweedehands Passat op de kop weten te tikken. Behalve hiermee hopelijk te kwalificeren voor het lidmaatschap van dit forum heb ik hiermee ook echt een heerlijke auto weten te bemachtigen waarmee ik zeer in mijn nopjes ben. Enige nadeel is dat het een Trendline uitvoering betreft waarbij (naast vele andere zaken) onder andere de middenarmsteun voor ontbreekt. Nu blijkt dit, na enige tijd rondgereden te hebben, toch bezwaarlijker te zijn dan aanvankelijk gedacht en probeer ik een oplossing hiervoor te vinden. Vandaar dat ik benieuwd was of iemand een goede leverancier weet waar ik een dergelijke armsteun (origineel of in ieder geval bedoeld voor de Passat) zou kunnen verkrijgen en of het inbouwen hiervan iets is dat iemand zonder enige ervaring met dergelijke handelingen zou kunnen proberen te doen. Jullie input is meer dan welkom en bij voorbaat dank hiervoor!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden