Ga naar inhoud

Jan-Willem

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jan-Willem

  1. Nou die staat er dus bij mij niet op, want als ik de DVD verwijder dan krijg ik het bericht dat de navigatie stopt. Maar ik heb nog niet terug kunnen vinden hoe ik de DVD dan naar de HD kan kopieren. Weet je hoe dat moet? thx!! JW
  2. En hoe zet je dan de Navi-DVD naar de HD? Want dat zou mooi zijn en sneller, hoop ik?
  3. Je kunt wel de stem geheel uitzetten in het menu van de RNS510, maar dat vergt een aantal handelingen. Dat is niet handig als de telefoon gaat. En dan zou ik na het gesprek weer door het menu moeten om 'm aan te zetten. En alleen op pijlen navigeren vind ik persoonlijk niet handig. Wat wel werkt is tijdens de nav boodschap op de mute op het stuur drukken , dan houdt de melding op. Maar de eerstvolgende keer is ie er weer. Weet iemand of er bij de Premium voorbereiding de stem ook nog steeds door een tel.gesprek komt of is die dan weg. Ik heb wel interesse in dit systeem http://www.fiscon-mobile.eu/products/rns_510.php, maar alleen als de nav.stem dan onderdrukt gaat worden.
  4. In mij Passat heb ik de RNS510 met standaard telefoonvoorbereiding. Maar tijdens een telefoongesprek blijft de navigatiestem er doorheen kakelen. Weet iemand hoe de navigatie stil is tijdens een telefoongesprek? En is navigatie wel stil bij gebruik met de Premium uitvoering?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden