Ga naar inhoud

jeroen13

Members
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jeroen13

  1. Matthijs, had je een pb gestuurd.
  2. Matthijs, Wanneer heb je evt. tijd om de auto uit te lezen?
  3. Matthijs, Heb de auto uitgelezen via de airco, geen fouten behalve een paar van een airco klepje.. Heeft het dan nog verder nut om de auto uit te lezen met Vag-com?
  4. Ja , vloer gecontroleerd, stekkers onder dashboardkastje. accubak droog..
  5. Hallo allemaal, Ik heb het volgende probleem. Mijn Passat ( 1.8t , 2002 automaat 184.000) schiet sinds enige tijd in een noodloop. Tijdens het rijden schiet de automaat dan ook in eens in de noodloop. Op het dashboard verdwijnt dan ook de aanduiding PRND432 en soms verschijnen er dan de ABS en een waarschuwingslampje. Heb gekeken naar foutcodes maar die geeft de computer niet weer. Contact gehad met Veghel maar die constateert aan de telefoon dat de bak "overleden" is. Nu heb ik gelezen dat een oliewissel soms ook wonderen doet? Maar dit wordt door een aantal bedrijven weer tegengesproken. Wie o wie heeft de gouden tip?
  6. Heb Hans Sloot gebeld, maar heeft niet de juiste middelen om dit bij een V5 te meten.... Dus dan maar even langs de (st) dealer.
  7. ok , dan toch maar even langs de (st) dealer....
  8. Sander, wat betreft die geur, tsja, het is een vieze penetrante lucht.
  9. Het is wel een vieze stinkende lucht.... kan het niet echt thuis brengen die geur, de rook is trouwens meer wit van kleur dan wat anders.... Iemand een compressiemeter dan?
  10. Nee, niet dat ik weet. Hoe voer je een compressie test uit? mvg Jeroen
  11. Hallo, Sinds een 3 tal maanden rookt en stinkt mijn V5 vreselijk. (variant V5, 2,3 liter automaat bj 2000) De kleur van de rook is niet echt blauw maar ook niet zwart.... Het olieverbruik is redelijk hoog, ongeveer 1 liter op een 2000 kilometer. De auto heeft nu 240.000 km gelopen, voor de rest heb ik geen problemen met de auto qua trekkracht etc. Wie weet wat dit kan zijn?
  12. He Jee, Inderdaad niet aan gedacht. Ga het nu ook deze wijze doen. Dank je voor het advies. Jeroen
  13. Zal deze binnenkort ff posten, en Ap jij krijgt ze wel in het eggie te zien binnenkort. Eerst even zorgen dat de audio en de dvd speler goed zijn aangesloten...
  14. Zitten er inmiddels in! heren bedankt voor jullie adviezen slotje
  15. Hallo, Misschien een domme vraag, maar kan je een radio en een dvd speler dezelfde luidsprekers laten gebruiken? Dwz kan ik de radio en de dvd speler tegelijkertijd aanhebben en aangesloten hebben op dezelfde luidsprekers?Ik heb nl een becker radio/ navigatie en een 1 din dvd speler en wil eigenlijk bij allebei het geluid via de luidsprekers. Ook graag wil ik weten of je met beide apparaten 1 versterker kan aansturen...hier hangt namelijk mijn subwoofer aan. Graag hoor ik jullie adviezen.
  16. heren bedankt voor al jullie advies.. Ik ga er mee aaan de slag. Zal binnenkort ff foto's posten Jeroen
  17. Hallo, Ik ben bezig met mijn tft schermpjes (7" ) in de hoofdsteunen te bouwen. Heb de hoofdsteun er al af en het schuim op maat er uit gehaald. Nu loop ik tegen het probleem aan dat mijn inbouwframe eigenlijk iets te hoog (dus buiten de hoofdsteun) komt. Hij stoot tegen het kunstof binnendeel van de hoofdsteun aan... Heeft iemand hier een oplossing voor?????? Verder probeerde ik een gaatje te boren in de stang van de hoofdsteun maar dat spul lijkt wel ondoordringbaar zeg...morgen maar eens op het werk proberen met een ander boortje. Graag zsm jullie adviezen zodat ik weer snel aan de slag kan hiermee Alvast bedankt Jeroen
  18. Jee, hoe heb je die dvd speler vast gemaakt? gr Jeroen
  19. He misschien stomme vraag, maar heb je de laser zelf al schoon gemaakt? Heb nl zelf een Becker navi in de auto en had hetzelfde probleem. Navi cd leest niet meer, voer cd in terwijl ie er in zat. Ook de audio cd's deden niks meer Ik heb toen de cd speler er uit gehaald en de laser zelf gereinigd en draaide weer als een zonnetje..
  20. Hallo, Ik heb 2 tft's en een 1 din dvd speler besteld. Nu wil ik deze binnenkort gaan inbouwen maar ik zit alleen nog te twijfelen wat de beste plek is voor de dvd speler... Heeft 1 van jullie misschien een goed suggestie en of foto's ervan ?
  21. He hallo, Heeft iemand een idee hoe ik de zwart bumperstrips op de voorbumper kan verwijderen( zonder te slopen)? Mijn achterbumper wordt namelijk aankomende week gespoten( is er eentje tegen aan gereden, vrouw natuurlijk weer) en de spuiter wou de stripjes voor wel mee spuiten voor nop als ik ze er zelf uit haalde. Gr Jeroen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden