Ga naar inhoud

HeidiHey

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over HeidiHey

Profile Information

  • Plaats
    Epe

HeidiHey's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ga ik na de feestdagen ook zeker doen, maar kwam deze forumsite tegen en dacht, wie weet lukt het zo!!
  2. Als ik mijn autosleutel in positie 1 zet, dan zie ik alleen een auto in mijn display. Druk ik dan op de onderste knop van mijn rechterhendel, dan gebeurd er niets. Ik heb de hendel in zijn gewone ruststand staan. Ik kom dus niet in het menu en krijg bij het starten van de auto ook geen menu te zien.
  3. Nee, want het boekje verwijst naar de knop instelligen van het MFA, maar daar kom ik niet in. Langer de knop inhouden helpt ook niet? Dank je, maar dat helpt ook niet. Onder de klok/tijd zitten deze knoppen: En dan zit aan de andere kant wel een knop met een sleutel: Maar hiermee komt alleen in het scherm de servicebeurt te staan. Dus hoe kom ik dan in de instellingen van het MFA?? Hij geeft dus in het MFA niet de tijd weer, alleen links onderin op het dashbord. In het boekje staat dus dat je bij een ingeschakeld contact via de menu's in het MFA verschillende functies kunt oproepen. Maar dat gebeurd bij ons niet. Hoe kom ik dan in het hoofsmenu?? We hebben dus geen knopjes op ons stuur!! Dit is ons dashborad: HeidiHey
  4. Nee, want het boekje verwijst naar de knop instelligen van het MFA, maar daar kom ik niet in.
  5. Je hebt iig een mooie passat Highline met een purebeige intereur, erg chique! De datum stel je in het menu in het MFA in (menu tussen de klokken) met de knopjes op je stuur. Bedankt voor je reactie. Wij hebben er geen stuur in met knopjes. We hebben wel een MFA. De tijd kan ik wel verzetten met de knopjes die er onder zitten (uur / min), maar als ik deze 24 uur verder zet, wordt de tdatum niet aangepast. En als ik de tijd goed zet, staat hij de volgende dag weer een uur later. Heel irritant . En het knopje in het dashbord met de sleutel, kom ik ook nergens in. Wie weet het??
  6. Wij hebben vorige week een VW Passat 2.0 Highline (bouwjaar 2005) gekocht en nu staat de datum op het dashboard niet goed. Als ik de klok 24 uur vooruit zet, veranderd de datum niet. En met het sleutel-knopje kom ik ook niet in een menu of zo. Het insturctieboekje helpt mij ook niet echt verder. Wie kan mij vertellen hoe ik de datum kan aanpassen? Hierbij een foto van de binnenkant van onze Passat, dan wordt het beantwoorden misschien wat makkelijker. Het gaat dus om de datum in de display achter het stuur, niet om de radio.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden