Ga naar inhoud

ludolf

Members
  • Aantal items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ludolf

Profile Information

  • Plaats
    Hoogland

ludolf's Achievements

0

Community reputatie

  1. ik rij een standaard 96 kw 6 bak, 1 op 18 is goed haalbaar bij relaxte rijstijl, Bij extreem relaxed rijden gaat ie naar 1 op 19 a 20, maar dan moet Bob voor de muziek zorgen
  2. Yes, hij is eruit. Heb zoals Ted beschreef een klein stukje van de paravan erafgeknipt. Daarna was het vrij eenvoudig te doen. Dank allemaal voor het meedenken!!
  3. Hoi Ted, Nou inderdaad er zijn al heel wat woorden over de accu gevallen. Ik probeer nu (in de vrieskou) de wisserarmen eraf te halen en daarna de paravan maar begin nu toch weer te twijfelen. Had een goed voorbeeld van Jee als leidraad dus dacht dat het appeltje eitje zou worden. Accu kan bij een buurman aan een druppelaar nadat hij gisteravond op een startbooster is geweest. Hij was helemaal leeg door al het stilstaan .... Nav het andere topic ga ik toch nog 1 keer proberen de accu met 4 handen eruit te krijgen, want van de mogelijke andere schade wordt ik niet blij.
  4. Dank Jee, ik was al bang dat de ruitenwissers los moesten. Ik merk inderdaad dat alle kunstof verhard is door de kou. Ik ga morgen aan de slag. Had inderdaad de drie bevestigingspunten gesignaleerd. Foto´s geven houvast TOP! En ook deze wordt vervolgd door beun de sloper. Heb niet voor niets de nickname Ludolf.....
  5. Hee Jee, je hebt gelijk, dat ding is goed zwaar om uit die rare hoek te krijgen buiten je macht. Maar euh,...de parafaan, is dat het stuk dat tussen je motorkap en de voorruit loopt, dus waar je ruitenwisserbasis ook in zit?
  6. Bedankt jongens, ik ga het schuine kantelen proberen. Ik hoop dat ie dan voorbij de rand komt. Ik laat het zo weten voordat het donker is ga ik nogmaals een poging wagen. Met vrees dat ik ook een nieuwe moet aanschaffen. Wordt vervolgd!
  7. Hoi allen, Ik probeer de accu uit mij auto te krijgen maar krijg hem niet voorbij de roosterrand, dat is dat gedeelte waar de ruitenwissers ook in zitten. Ik lees dat andere passat idolaten de accu zelf plaatsen/verwisselen dus het zal wel moeten kunnen maar hoe? Alvast bedankt!! Mvg Ludolf
  8. ludolf

    Spook Passat!!!!

    Wellicht kun je Vdub vragen om uit te lezen, das een klein eindje rijden voor je. In ieder geval suc6 met je ghostcar
  9. ludolf

    foutcodes

    Kom net bij PON vandaan voor uitlezen. Heb de melding ook. Heeft bij mijn auto te maken met de temperatuurmeter van de koelvloeistof. Kosten 80 a 90 euro. Ik breng de auto volgende week voor reaparatie. Ben beniewd of de melding dan verholpen is. Ik lees hier wel erg veel verschillende oorzaken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden