Ga naar inhoud

VWpassat2.0tdi

Members
  • Aantal items

    61
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over VWpassat2.0tdi

  • Verjaardag 02-06-1961

Profile Information

  • Plaats
    amsterdam

VWpassat2.0tdi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Jha dankje wel voor je aanbod maar heb echt 1tje nodig die compleet is met logo. als u die erbij had was het echt top. groetjes
  2. Ow jammer dus het wordt moeilijk om zo een grill te vinden.
  3. Hay forum vrienden ik ben op zoek naar een highline grill van een volkswagen passat model vanaf 2005 dus b6(3C) weet iemand toevallig waar ik die goedkoop kan vinden(2ehands) of heeft iemand er 1 toevallig. het zou heel mooi zijn als jullie me daarbij zouden willen helpen. groetjes..
  4. Ik had een vraagje of het mogelijk is om mistlampen als dagrijverlichting te zetten of mag dat niet? dus niet dat ik meer mijn koplampen aan blijven.?? en als ik de deuren open gaat normaal gesproken de koplampen aan dus dat kan nu ook op mistlampen alleen kan iemand uitleggen hoe dat moet?? en als ik dus in een tunnel rij gaan de koplampen dan wel automatisch aan of hoe zit dat begrijp het helemaal niet.?? en hoe doe je dat als het mag of dus mogelijk is heb zelf wel mistlampen maar die zijn laast gestolen en krijg van de week nieuwe dus kan ik dit dus ook meteen doen..? alvast bedankt groetjes
  5. hoe weetje welke apparaat hebt?? en als je de bekabeling dus aansluit op de normale manier en je hebt de verkeerde apparaat brand hij niet??
  6. wat voor tint heb je gebruikt?? is best wel mooi.
  7. goeindag allemaal,, ik heb een vraagje past van een oude type passat winterbanden op die van een nieuwe type passat dus b6/3c sedan.?? dus gaten en die afmeting want wil voor mijn nieuwe type passat winterbanden kopen maar die velgen waren van een oude type passat daarom.? alvast bedankt.
  8. kent iemand een vw sloop met alleen maar vw want heb echt nodig want mijn auto is laast bij een aanrijding betrokken geraakt en mijn vezekeraar zegt dat het wel bestaat maar waar in nederland of duitsland weet hij niet kan iemand me erbij helpen?
  9. nee voor iemand anders nodig jha een b5 bedoel ik.
  10. ik wil een zonne gordijn aanschaffen maar weet niet hoe breed de onder de raam dat stukje hoe breed dat is weet iemand meer?
  11. jha het kan. je sluit het achter de radio/Cd speler aan (tijdens navigatie kan je ipod aansluiten en je eigen muziek luisteren hoef je niet per se rdio te luisteren) heb zelf ook maar was al van fabriek erin. kost ook ruim 150 euro is wel handig.
  12. hoi allemaal ik wil graag een CD/DVD wisselaar inbouwen in mijn dashboard kastje van mijn passat 3c sedan maar weet iemand waar je die kan kopen of voor goedkoop kan krijgen??. want meestal zijn ze prijzig en ik dacht dat je er ook dvd op kon kijken via je orginele scherm in de dachboard? alvast bedankt
  13. bij volkswagen Of kan het ook gewoon een andere particuliere bedrijf?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden