Ga naar inhoud

edse

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over edse

Profile Information

  • Plaats
    Neede

edse's Achievements

0

Community reputatie

  1. Vandaag met vagcom de hoorn aangezet maar dan komt er een fout melding dus er zal we geen hoorn in zitten of is het toch de regio. waar hoort de hoorn normaal te zitten en is deze er makelijk in te bouwen Ps: heb me meteen maar even voor gesteld. Groetjes Edwin
  2. Helemaal niemand Groetjes Edwin
  3. Jee13, kan het zijn dat deze sirene of claxon dan niet aanwezig is is het mogelijk deze er in te bouwen en weet jij toevalig waar deze zit en hoe die aangesloten moet worden. Ps Passat03 foto's van de passat volgen nog ter info het is een sportline met een individual pakket zwart met wit leer.
  4. Beste allemaal, Ik ben in het bezit van een volkswagen passat combi 2006 170 Pk Tdi nu leek het mij toch sterk dat er standaart geen alarm op zat met vagcom hebben we het alarm op actief gezet (dit is wel alarm zonder de binnen sensoren) als het alarm afgaat gaan de knipperlichten keurig knipperen alleen de claxon gaat niet af. terwijl deze functie toch wel aanstaat. wat zie ik over het hoofd of kan dit niet. Ps de claxon werkt wel bij normaal gebruik dus toetern op het stuur. Groetjes Edwin mooi forum.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden