Ga naar inhoud

Beowulf

Members
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Beowulf

Profile Information

  • Plaats
    Brabant

Beowulf's Achievements

0

Community reputatie

  1. Opstart scherm is weer terug na starten bij een warm interieur. Lijkt inderdaad iets te zijn dat bij een koude start optreedt... Dus niet alleen dikke olie bij -15 C maar ook dikke Liquid Crystals! Groeten
  2. Beste mensen, Jawel, sinds 2 januari jl. in bezit van een 3C met RNS510. Even een pietluttige vraag. Nu viel me op dat bij de eerste paar keer starten het systeem opende met een mooi VW logo. Nu is het enkel nog een zwart systeem. Iemand een idee hoe dat zit? Bedankt!
  3. Beste mensen, Even een vraagje over de automatische parkeerrem op de 3C: Is deze zo in te stellen dat 'ie automatisch in werking treedt op het moment dat het contact wordt afgezet? Thnkx
  4. Beste mensen. In de kofferklep van een Audi A4 variant zit een rode lamp die zichtbaar wordt als 'ie open staat (voor achteropkomend verkeer). Nu zag ik in de klep van een 3c variant in iets wat lijkt op een opvulplaatje voor zo'n lampje. Kan dat kloppen? Is zoiets eenvoudig in te bouwen?
  5. Jawel. Santana's rijden er ook nog. Hier nog een foto van wat taxi's. Ziet er dan weer wat minder uit... Overigens ook nog een Rowie 750 (=Rover 75) gezien en een BMW 5 kloon, en een nieuw Rolls. Hoezo lage lonen land?
  6. Beowulf

    Groeten uit China

    Is it a bird..? Is it a plane..? It's a Passat!! Tijdens een reis door China kwam ik verschillende exemplaren van het volgende knutselwerk tegen: Koets volgens mij een oud model Skoda Superb, Kont lijkt wel Audi A6 ook oud model, maar de neus is van de laatste stand en onmiskenbaar Passat. Eigenlijk helemaal nog niet zo'n slecht resultaat. (Let ook even op de Chineese type aanduiding die helaas wat weg valt in de reflectie)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden