Ga naar inhoud

Joob

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Joob

  • Verjaardag 24-03-1968

Profile Information

  • Plaats
    Goor

Joob's Achievements

0

Community reputatie

  1. Aan Jeroen, Dat klopt, je HTC indien voorzien van rSAP kun je laten communiceren via Bluetooth met je RNS510 met premium telefoonvoorbereiding. Als dit goed is uitgevoerd vanaf fabriek. Neemt je auto telefooncentrale de gegevens van de SIM kaart over om te bellen. Je adressen worden overgenomen in het adresboek van de RNS510, tevens uit te lezen in het display tussen toerenteller en snelheidsmeter. Groot voordeel is tevens dat je telefoon bijna uitschakeld, dus bijna geen stroomverbruik en de dakantenne wordt gebruikt om de verbinding te maken voor het bellen. Dus een betere ontvangst / geluidskwaliteit. In de handleiding / DVD staat vermeld hoe je de verbinding tot stand moet brengen. Succes ermee. m.vr.gr. Joob
  2. Aan Juleh, HM2694 en PassatMies zie onderstaande link voor foto's van verschillende reparaties, waaronder grote gaten in kunststof. Zo zullen er ongetwijfeld ook reparatiebedrijven bij jullie in de buurt zitten. http://www.geerligs.info/fotos.htm Mijns inziens is het dus wel degelijk mogelijk, al moet ik het wel met de foto's doen. Ik heb het in werkelijkheid niet gezien oude situatie vs nieuwe situatie. HM2694, inmiddels aan contact gehad om het gat te laten repareren? Krijg je ook een voeding in de armsteun? Groeten Joob.
  3. Aan HM2694 en Juleh. Zelf ben ik ook de dupe van een verkeerde levering van de premium optie. Goed te horen dat het bij jullie functioneel voor elkaar is. Week 26 is de auto afgeleverd, maar tot nog toe nog weinig initiatief van de dealer. (Vakantie periode?) Graag zou ik van jullie vernemen wie de ombouw heeft gedaan en wat de ontwikkelingen zijn met betrekking tot het weg laten halen van de zwarte knop op het dashboard. Sluit je de HTC aan op een voeding in de middenconsole, zoals de bedoeling is van het premium systeem, in een extra opbergvak? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden