Ga naar inhoud

khalidelmeknesi

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over khalidelmeknesi

  • Verjaardag 11-09-1984

Profile Information

  • Plaats
    Den Bosch

khalidelmeknesi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hey allemaal, Mijn schoonvader heeft een passat bj 98 benzine sedan en heeft problemen met zijn auto. De stuurbekrachtigings olie lekt en hij hoort soms een bepaald geluid wat hij voorheen niet hoorde. Nu is hij naar een automonteur geweest en die gaf aan dat het stuurhuis vervangen moet worden. Nu ben ik opzoek naar een gebruikte stuurhuis, maar ik zie dat je verschillende hebt. Weet iemand welke ik moet hebben voor mijn model? Ik heb de volgende varianten gezien: Stuurhuis Stuurhuis bekrachtigd Stuurhuis bekrachtigd met stuurdemper -houder Alvast bedankt!
  2. Ok..dus gewoon een nieuwe kopen..Kunnen jullie me een zaakje aanraden of een webshop? Ik belde laatst naar een automateriaalzaak en ze vertelde dat ik mijn orginele ventilator mee moest neemen en hun het nummer geven dat erop stond. Over de prijs konden ze nog niks zeggen. Ik wil liever gewoon de ventilator bestellen zonder nu al de ventilator eruit te monteren. Anders moet ik heel mn bumper, radiatoren eraf halen wil ik mijn ventilator eruit schroeven. Toch!! of kan dit gemakkelijker? En weet iemand hoe ik de ventilator kan bestellen zonder hem er hemelaa uit te bouwen?
  3. Hey allemaal, Ik was laatst met mijn passat station bouwjaar 2003 tdi naar een airco zaakje in Den Bosch om hem even te checken voor mijn zomervakantie. Ze hadden hem een beetje bijgevuld en ze kwamen er achter dat de fan niet draaide. Nu heb ik een beetje op dit forum gekeken en zag dat meerdere mensen hier last van hebben. Alleen bij sommige ligt het aan de zekering en bij mij niet. Mijn zekering is gewoon goed. Ik heb ook gekeken of er stroom uit de bekabeling komt en dat is ook zo. Ik las ook op het forum dat wanneer je de fan een paar tikken geeft met een schroevendraaier dat ook wel eens wil helpen. Dat heb ik gedaan en hij draaide weer . Alleen draaide hij niet zo snel zoals normaal. Later draaide hij weer wel snel zoals normaal. Ik vind het een beetje risico om zo op vakantie te gaan. Ik ga voor 5 weken naar Spanje. Ben bang dat de fan er halverwegen mijn vakantie mee ophoud. Weet iemand wat er mis is met mijn fan die wel werkt na een paar tikken? Kan ik hem misschien een schoonmaakbeurt geven of wat kruipolie erin spuiten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden