Ga naar inhoud

bertvr

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bertvr

  • Verjaardag 07-02-1963

Profile Information

  • Plaats
    Almere

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bertvr's Achievements

0

Community reputatie

  1. Er passen wel 16" of 17" velgen onder de Passat, maar de lease maatschappij wil op de originele velgen monteren. Dat beperkt de keus natuurlijk, maar er zijn genoeg merken die 18" winterbanden leveren. In tests van duitse ADAC en oostenrijkse ÖAMTC staan er meerdere beschreven. Daar komen Dunlop, Michelin en Continental als de 3 besten uit de test. Ik wil graag een A-merk band onder een A-merk auto, Fulda schaar ik daarbij niet onder de A-merken.
  2. Sinds eind Oktober rij ik een Passat CC met de Interlagos 18 inch velgen (235-40-18). De banden onder de Passat CC zijn van het nieuwe type “Conti Seal”. Probleem is dat Continental de winterband variant hiervan nog niet kan leveren. Nu komt de leasemaatschappij met 18 inch winterbanden van het merk Fulda, maar die komen volgens mij niet erg goed uit de tests. Heeft iemand al ervaring met 18 inch winterbanden? Ik dus opzoek naar een band met veel grip, goede rijeigenschappen en weinig lawaai. Ik heb het idee dat Fulda niet de beste, maar wel de voordeligste keus voor de leasemaatschappij is en daar zit ik niet op te wachten. Vast bedankt voor jullie reacties, Bert.
  3. Hallo, In week 25 hebben ik een Passat CC met allerlei toeters en bellen (automaat, geventileerde leren stoelen enz. enz.) besteld. Vorige week een bericht van de leasemij ontvangen dat deze in week 43 wordt uitgeleverd. Dat zou dus 18 weken zijn. Nu maar hopen dat alles goed gaat. Gr. Bert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden