Ga naar inhoud

tanja

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tanja

  1. Soo, gisteren de passat al gekregen en jawel hoor er zit voren een armsteun in Ben er erg blij mee. Zal binnenkort foto's posten op t forum. Thanks voor jullie reacties.
  2. Bedankt voor jullie antwoorden. Ik ben benieuwd of er dan daadwerkelijk een armsteun voren in zit. Ik heb het nl wel aan de garage gevraagd...Maar 100% zeker ben ik dus niet nu ik één en ander nog eens goed na lees. Aangezien ik veel rijd vind ik het wel erg fijn om er een te hebben. Afwachten dus. Zodra ik de passat heb, zal ik me voorstellen op t forum
  3. Beste mensen, Ik heb vorige maand als lease auto een VOLKSWAGEN Passat Variant 1.9 TDI B2B-line BlueMotion uitgezocht. Daarbij heb ik als optie gekozen voor de Pack Distinction GPSTouchscreen BlueMotion. Daar valt onder: 230V stopcontact aan achterkant armsteun VR. Bij een een andere pack: Comfort Pack BlueMotion staat vermeld: Centrale armsteun VR bijkomende opbergruimte 2 bijkomende naar achter luchtrooster. Kan iemand me zeggen wat het verschil is tussen een centrale armsteun een armsteun VR. Ik zou graag een armsteun naast de bestuurder willen hebben, en ik ga er toch vanuit dat ik deze armsteun dan er in heb als er staat: 230 V stopcontact achterkant armsteun VR? Toch? Wie kan me hierbij helpen?! Thanks, groetjes Tanja.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden