Ga naar inhoud

pokie

Members+
 • Aantal items

  320
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door pokie

 1. pokie

  Gas To Liquid Diesel

  Ik heb resent een tank GTL diesel getankt. Was €2,05per liter in Pesse aan A-28 . (greenplanet) Toen de tank bijna leeg was een fijnstof meting laten doen. Hellaas was de meting nog steeds veel te hoog. Conclusie is dus GTL diesel is geen vervanger voor een roetfilter.
 2. pokie

  lengte koppelstang R-line

  Weet iemand van de lengte van de koppelstang (2pcs) van de stabilisatorstang. En zit er verschil tussen een R line onderstel een "gewoon" onderstel mbt. koppelstang ?
 3. pokie

  Gas To Liquid Diesel

  En heb je al kunnen testen met de amerok.
 4. pokie

  Gas To Liquid Diesel

  deze heeft wel gtl https://find.shell.com/nl/fuel/12260184-shell-green-planet/nl_NL
 5. pokie

  Gas To Liquid Diesel

  ik denk ff googlen https://www.brandstof-zoeker.nl/map/?lat=52.932583&lon=7.015686&zoom=15
 6. pokie

  Gas To Liquid Diesel

  👍 ben benieuwd wat de amerok doet .
 7. pokie

  Gas To Liquid Diesel

  Moi maar je weet niet of het helpt om roetdeeltjes uitstoot verminderd.
 8. pokie

  Gas To Liquid Diesel

  Hallo Ik hoor tegenwoordig steeds meer over gtl diesel tanken.. Kan mijn 1.6 TDI deze diesel ook gebruiken. Ik ben nieuwsgierig omdat deze diesel variant volgens de geleerden de roet uitstoot verminderd. Is er hier iemand met ervaring met gtl diesel versus roet uitstoot.
 9. Bedankt voor de reactie. Het zijn tegenwoordig allemaal sensoren bij de motoren. Kunnen allemaal stuk gaan ....😵‍💫
 10. Hallo Deze gloeispiraal waar meet deze de druk van ? ....cilinderdruk ???
 11. Er zit schroefset van TA technix onder.
 12. Ja die flappen slijten aan,maar dat is niet erg. Hij liep aan in de spatbord bij het opdraaien van de oprit. Vandaag is hij weer iets hoger gezet was toch teveel van het goede.😄
 13. Hij is nu 4cm verlaagd, echter het is R Line die is fabrieks af ook al verlaagd. Dus ik weet niet wat dit tov "gewone" passat betekent. Hij gaat nog wel weer omhoog want als ik mn oprit opdraai loopt ie aan .
 14. Ik denk wel dat het harvard bleu is. Ik kan alleen geen kleurcode vinden in de kofferbak/reserve wiel. Waar zou ik nog meer de kleurcode weg kunnen halen.
 15. Ik ben blij 😁zojuist mn passat weer opgehaald. Hij ligt nu met de "bek" op de grond.(eindelijk) En recentelijk zijn er nw 19 inch velgen onder gekomen.
 16. Nou Ik heb passat bg van 2001 gehad. Deze heb 7 cm verlaagd maar dit was een beetje teveel. Deze kon niet correct uitgelijnd worden. Ik wil dit nu niet weer...
 17. Moi Kan iemand mij vertellen/adviseren over hoeveel ik m"n passat B8 R line van 2015 kan verlagen. Zonder dat de banden scheef slijten,dus dat de auto correct uitgelijnd kan worden. Misschien hebben jullie ook nog setjes als advies.
 18. Kan de datum ook niet in radio zelf zichtbaar worden gezet. Ik kan nl. wel een datum invoeren.
 19. Hallo Ik heb passat B8 bouwjaar 2015. Hier heb ik een digital cockpit in zitten. Graag zou ik de datum zichtbaar willen hebben op het cockpit. Kan ik dit ergens instellen of moet via een laptop met vag com ?
 20. Ik zoek nog steeds een update. Ik kom nu 1 sd kaartje tegen bij ons in de buurt. Kan ik een gebruikte kaart gebruiken ,dus 1 die al in andere auto actief is geweest. Of is dit kaartje dan alleen geschikt voor 1 radio.
 21. oh dat wist ik niet , dat ik nu een nw versie van vcds moest hebben. Maar misschien is er wel iemand anders in de buurt die mij kan helpen.
 22. ja dat kan volgens mij ben ook al een x bij hem geweest . toen voor een update vam mn rns 510
 23. ja dat denk ik wel. Maar dan moet je wel vag com oid. hebben en weten wat je moet coderen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden