Ga naar inhoud

pokie

Members+
 • Aantal items

  308
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door pokie

 1. Er zit schroefset van TA technix onder.
 2. Ja die flappen slijten aan,maar dat is niet erg. Hij liep aan in de spatbord bij het opdraaien van de oprit. Vandaag is hij weer iets hoger gezet was toch teveel van het goede.😄
 3. Hij is nu 4cm verlaagd, echter het is R Line die is fabrieks af ook al verlaagd. Dus ik weet niet wat dit tov "gewone" passat betekent. Hij gaat nog wel weer omhoog want als ik mn oprit opdraai loopt ie aan .
 4. jawel bedankt
 5. Ik denk wel dat het harvard bleu is. Ik kan alleen geen kleurcode vinden in de kofferbak/reserve wiel. Waar zou ik nog meer de kleurcode weg kunnen halen.
 6. Ik ben blij 😁zojuist mn passat weer opgehaald. Hij ligt nu met de "bek" op de grond.(eindelijk) En recentelijk zijn er nw 19 inch velgen onder gekomen.
 7. Nou Ik heb passat bg van 2001 gehad. Deze heb 7 cm verlaagd maar dit was een beetje teveel. Deze kon niet correct uitgelijnd worden. Ik wil dit nu niet weer...
 8. Moi Kan iemand mij vertellen/adviseren over hoeveel ik m"n passat B8 R line van 2015 kan verlagen. Zonder dat de banden scheef slijten,dus dat de auto correct uitgelijnd kan worden. Misschien hebben jullie ook nog setjes als advies.
 9. Kan de datum ook niet in radio zelf zichtbaar worden gezet. Ik kan nl. wel een datum invoeren.
 10. Hallo Ik heb passat B8 bouwjaar 2015. Hier heb ik een digital cockpit in zitten. Graag zou ik de datum zichtbaar willen hebben op het cockpit. Kan ik dit ergens instellen of moet via een laptop met vag com ?
 11. Ik zoek nog steeds een update. Ik kom nu 1 sd kaartje tegen bij ons in de buurt. Kan ik een gebruikte kaart gebruiken ,dus 1 die al in andere auto actief is geweest. Of is dit kaartje dan alleen geschikt voor 1 radio.
 12. oh dat wist ik niet , dat ik nu een nw versie van vcds moest hebben. Maar misschien is er wel iemand anders in de buurt die mij kan helpen.
 13. ja dat kan volgens mij ben ook al een x bij hem geweest . toen voor een update vam mn rns 510
 14. ja dat denk ik wel. Maar dan moet je wel vag com oid. hebben en weten wat je moet coderen.
 15. ja het werkt Maar ik vind wel omslachtig ,iedere x als je uit stapt ff groot licht ff aantikken.
 16. Als ik een orginele sd kaart met de nieuwste navigatie koop,is er dan ook nog ruimte (geschikt) op de sd kaart voor muziek. Of gaat dit niet werken en moet kaartjes wisselen om muziek te luisteren .
 17. Ik zoek voor mn vrouw dr polo 6r een navigatie cd of sd kaart. Er zit een RNS 310 in. Het liefst een cd zodat ik de sd slot voor muziek kan gebruiken. Iemand van hier die mij kan helpen .
 18. ???? top bedankt voor de wijsheid.
 19. Tussen de tellers vind ik onder "rijgegevens" geen tabje rijtijd sinds start. Wel in de discover pro .
 20. Heb al een poosje lopen zoeken . Ook instructie boek door gespit. Ik kan de optie van hoe lang ik nu in de auto rijd dus van het moment dat ik de auto heb gestart ,niet vinden. Deze optie had mijn vorige passat B6 wel.
 21. Dus als ik het goed begrijp iedere x met uitstappen in het donker moet je eerst aan de groot licht hendel trekken en dan uitstappen . En als je deuren dan op slot doet dan blijven de lampen branden . (coming home)
 22. Op mijn passat B8 zit coming/leave home verlichting.Deze heb ik alle 2 ingesteld (in de radio) op 30 sec. Nu doe ik als thuis kom de deuren op slot en dan gaat verlichting gelijk uit. Dit hoort toch niet zo. Iemand een idee wat ik niet goed doe.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden