Ga naar inhoud

Marcel78

Members
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Marcel78

  • Verjaardag 07-11-1978

Profile Information

  • Plaats
    Emmer-Compascuum

Marcel78's Achievements

0

Community reputatie

  1. Marcel78

    Egr

    Moet je die plaatjes zelf maken of zijn ze ergens te koop??
  2. Start hij ook wat moeilijk??? Ik wil je niet bang maken, maar dat heb ik ook gehad. Veel koelvloeistof weg, later ook slecht starten met witte rookpluim. Zat dus een lek in de kop. Hopelijk heb jij dit niet!
  3. Hallo, Het is me de laatste tijd opgevallen dat een koplamp geler is dan de andere (3bg) . Heeft iemand een idee voor een goedje waar ik ze goed mee schoon kan krijgen? (Het zit namelijk OP het glas) Thanks!
  4. Hallo, Ik heb net 2 compo setjes, sub en versterker gemonteerd en als ik voor en achter gelijk afregel hoor ik alleen voor (kapjes waren ook dicht maar deze heb ik verwijderd). Maar als ik mijn hoofd wat na achter doen hoor ik ze wel. Dus zou het niet gewoon aan het ontwerp van de auto liggen. Achterspeakers zijn meer naar de achterbank gericht. Ik hoor achter pas met de fader op r6 Dus lijkt me allemaal wel goed. Succes
  5. Deze past volgens mij mooi bij de passat kleur Pioneer DEH-P6000UB ik ga hem zelf ook halen, rond de 200,- en als je nog iets meer te besteden hebt dan de DEH-P7000UB. Maar persoonlijk vind ik de 6000 het mooist. Niet te veel poespas...
  6. Marcel78

    Hoog verbruik

    hmm vanmiddag eens ff proberen op 2.6. want die van mij is nou ook niet echt de zuinigste. Gem.1 op 12.5 op 50km waarvan 40 snelweg. (1.9tdi 4motion var. 3bg)
  7. Marcel78

    Hoog verbruik

    Even off topic, moet de banden spanning op 2.6 bar?? Als ik aan de binnenkant van mijn benzine(diesel)klep kijk staat daar een plaatje met 2.0~2.2.
  8. Ik zag een mooie versnellingspook op Ebay, de mijne is wat versleten. Maar past de pook van een Golf 4 ook op 3bg?
  9. Ik had het al bij 190d km. Wat die oliedop betreft weet ik niet. Maar ik denk dat het geen kwaad kan (als lucht warm word zet het uit dus zou je een beetje drukopbouw hebben.) Maarja Ik ben absoluut geen monteur,dus ik zou even langs de garage gaan.
  10. Toppie!! morgen weer verder Thanks!!!
  11. Hey, kan iemand me helpen voordat ik zijn kap kapot trek Ik ben dus bezig met kabels leggen voor audioinst. Maar nu moet ik de kap die van de pedalen tot aan het stuur loopt verwijderen. Ik heb 2 bouten losgehaald aan de linkerkant en het kleine kapje rechts onderin Zie foto. Kan ik hem nu naar me toe trekken of moet er nog meer los? Thanks (ben bang dat het knapt)
  12. Toen ik mijn auto een half jaar had ging hij koelvloeistof verbruiken. En het werd steeds erger. Staren ging ook steeds slechter. Bleek er een lek in de kop te zitten. (waarschijnlijk "gerepareerd" met zo'n pil!!) Nieuwe kop erop, daarna turbo kaduuk. Dus niet echt een aanrader zo'n pil.
  13. Heb ik ook gehad kon niet harder dan 100 km per uur, wou ik een vrachtwagen inhalen, nou vergeet het maar. Nieuwe LMM erop (pierburgh gele ring) geen probleem. Pierburgh schijnt wat minder snel kapot te gaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden