Ga naar inhoud

passatjeTSI

Members
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door passatjeTSI

  1. Om maar met de deur in huis te vallen: ook mijn RNS 510 is door iemand geleend zonder toestemming... MAW: het dievengilde is één RNS 510 rijker..... Omdat ik geen zin heb te wachten tot de 2e RNS wordt gejat, ben ik op zoek naar een waardige vervanger. Hierbij is mijn oog gevallen op de JVC KW-NX7000, aangezien hier een afneembaar front op zit. Op de site van JVC staan echter alleen maar steriele foto's van het systeem zelf. Voordat ik de knoop doorhak, zou ik graag het systeem ingebouwd willen zien in een Passat. Heeft iemand hier wellicht een foto van voorbij zien komen????
  2. Ik heb zelf mijn 307 SW vorige week in mogen ruilen voor een Passat sedan, maar tjee...... WAT een verschil!!! Interieur van de Passat is veel ruimer, stoelen zitten beter en geluidsisolatie is beter voor elkaar! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de trekkracht die beter is (ondanks kleinere motor), het dashboard dat mooier is, het ontbreken aan kraakjes en piepjes..... Alleen het woord bijtelling wil ik overslaan.... Met andere woorden: de Passat bevalt na 1.500 kilometer nog steeds prima!!! Voordat ik deze had, vond ik de meerprijs van een VW t.o.v. de concurrentie (bijvoorbeeld 407, Laguna of Mondeo) te hoog en het niet waard. Sinds ik zelf een Passat rij, moet ik toch eerlijk zeggen dat de meerwaarde er op de één of andere manier af lijkt te druipen!!! Zeer zeker een aanrader! Zeker met 1.4 TSI; trekkracht blijft verbazen. Nog 500 kilometer en dan kan het gaspedaal dieper 8)
  3. @ Hans, is je tank nog niet leeg??? Of bevalt de auto zo goed dat je er maar niet uit kan komen?? Maar als je toch een keer naar binnen moet om te eten of te slapen, denk dan aan je fototoestel...... Ben benieuwd!!!
  4. Toch handig dat je een caravan hebt!!! Kan je in ieder geval warm voor de dealer staan.... Succes met wachten en veel plezier met ophalen! (en dat ga je ZEKER krijgen!)
  5. Ik wilde net m'n auto toevoegen aan de 'Garage', maar mijn type (Passat 1.4 TSI 122pk) staat er nog niet tussen...... @ Mods, kunnen jullie dit type toevoegen???
  6. Dank je, jij ook over 4 dagen! Dat gaat een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang weekend worden!!
  7. Om maar bij het begin te beginnen: echt een heerlijke auto! Ruimte in overvloed, fijne stoelen (Comfortline), mooie speeltes (o.a. RNS 510, Xenon en Kessy) en natuurlijk die geweldige 1.4 TSI!!! Ik heb er echt géén spijt van om niet de 1.8 te nemen, maar budget mer te gebruiken aan uitrusting! Trekkracht in lage toeren is prima, met een kleine 'duw' rond de 2.000 toeren. Hoge toeren nog niet geprobeerd, omdat het beestje eerst ingereden moet worden. Maar zo te voelen is dit echt een aanrader!! En hij klinkt ook nog eens goed! En zo is 'ie dus geworden:
  8. Voor iedereen die aan het wachten is op de aflevering: het is ECHT de moeite waard!!! Vandaag eindelijk die van mij op kunnen halen, en het rijdt echt geweldig! Hoeveelheid boekjes is fors, dus da's nog even doorbijten. Maar goed, is voor een goed doel!
  9. Gisteren op weg naar huis even langs de dealer geweest. Auto staat inderdaad te glimmen op het terrein van de dealer en moet nu toch echt héél snel een kentekenplaat krijgen!! Van de buitenkant alvast wat foto's gemaakt; binnenkant zal volgen als de auto geleverd is. Binnenkort eens aan de garage hier toevoegen. Wat mij opviel toen ik even naar binnen keek, was het feit dat het symbool van de lichtschakelaar is gewijzigd. Er staat nu geen tunneltje met lichtteken, maar 'Auto' (zoals in de Passat CC). Verdere verschillen heb ik niet waar kunnen nemen, maar volgens mij komt MJ 2009 pas vanaf productieweek 22 (die van mij is van week 21). Qua kleur kan ik het niet zien, want Wheatbeige (wat ik had besteld) lijkt erg veel op Silver Leaf (wat Wheatbeige vanaf week 22 vervangt). Maar goed, ik merk het dinsdag wel: als de parkeersensoren visueel worden ondersteund door de RNS 510 is het MJ 2009, anders 2008. Veel andere verschillen zitten er volgens mij niet in. Aftellen is nu echt begonnen en duurt gevoelsmatig vrij lang.....
  10. Wat duurt wachten dan toch nog lang he...... Dinsdag de 10e kan ik mijn Passat ophalen, maar ik moet zeggen dat die laatste dagen toch wel HEEL erg lang duren..... Succes met wachten!!!
  11. Wachten duurt LANG.... en ik heb helaas hetzelfde gevoel..... Maar het idee dat er volgende week een nieuwe auto staat te wachten is toch wel HEEL lekker!!! Wat is dat trouwens een vreemde volgorde dat de leasemij belt voor een afspraak? Bij mijn auto heeft de dealer de afspraak gemaakt en de leasemij ingelicht. Aflevering is dus direct met de dealer geregeld; dealer zorgt voor aanmelding e.d. bij leasemij. Volgens mij heb ik alleen de eerste dagen géén tankpas, maar met het verbruik van de TSI moet dat wel te overbruggen zijn
  12. "En die van jou was begin maart besteld toch ?" Eind februari is mijn bestelling naar de leasemij gegaan, waarna de dealer de bestelling begin maart heeft geplaatst. Mijn bestelling heeft in ieder geval vertraging opgelopen doordat de 1,4 TSI niet direct geleverd kon worden; tevens schijnt de RNS 510 hierin bijgedragen te hebben. Alles bij elkaar heeft het dus een week of 14 geduurd, wat vergeleken met anderen op dit forum nog best meevalt!! Overigens is de tijd tussen productie en levering door de dealer beperkt tot 2,5 week. Succes met wachten verder!
  13. Waarschijnlijk is de productie lekker op gang gekomen, want die van mij komt binnenkort ook!!! 10 juni is het dan eindelijk zover en kan ik mijn Passat 1.4 TSI Comfortline sedan in Wheatbeige ophalen! Dan lijken 10 dagen toch ineens ERG lang.......
  14. Hi all, Binnenkort is het dan EINDELIJK zover!! Dan mag ik mijn Passat 3C 1.4 TSI sedan ophalen 8) Als voorbereiding op het rij-genot, ben ik eigenlijk op zoek naar een set zonneschermen. Echter, de enige sets die ik tot nu toe heb gezien zijn voor een Variant. Weet er iemand waar er nog meer dergelijke sets aangeboden worden?
  15. Vandaag heb ik zelf ook maar weer eens contact gehad met de dealer over de levering van mijn eind februari bestelde Passat 1.4 TSI en qua data werd mij precies hetzelfde medegedeeld! Is in ieder geval drie weken eerder dan in eerste instantie is aangegeven, dus met een beetje mazzel.....
  16. Levertijden zijn de laatste tijd geloof ik niet het meest positieve aan de Passat.... Mijn 1.4 TSI Comfortline is begin maart besteld; levering verwacht rond half JULI!!! Ook hier is RNS 510 en de 1.4 TSI-motor de oorzaak....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden