Ga naar inhoud

candyman2005

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over candyman2005

  • Verjaardag 26-01-1977

Profile Information

  • Plaats
    klazienaveen

candyman2005's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nee hij slaat niet af.Hij begint te stutteren ,maar als hij warm is dan is alles goed.
  2. Mijn VW PAssat 1.9 TDI ,heeft een klein probleempje. Als ik hem start en weg wil rijden in de 1ste versnelling ,wil hij afslaan. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Wat zou dit kunnen zijn. Alvast bedankt !!!
  3. Ja ,de sensor die het seintje naar de comfortmodule stuur is stuk. Ze hebben nog van alles geprobeerd maar dat mocht niet meer helpen. Moet een nieuwe slot in.
  4. Ik heb net met de aftersalesmanager gesproken. En ik moet morgenvroeg even weer langskomen,Want de werkplaatschef wil er even naar kijken.Hij heeft maandag ook mijn deurslot weer gemaakt.Hopelijk komt er dan iets uit,van wat er fout is gegaan. Ik laat jullie het morgen wel even weten. !!!!
  5. Ja ben ik mee eens. Maar de emoties liepen gisteren al bijna uit de hand. Niet verstandig om terug te gaan naar die dealer denk ik.
  6. Ze hebben waarschijnlijk iets veranderd in de module wat niet weer reset kan worden.Ben vandaag naar andere vw garage geweest. De monteurs hebben alles bekeken en kunnen niets vinden.Maar wel een functie waarbij dus bepaalde functies niet mogelijk zijn (en kan niet terug worden gezet.)
  7. candyman2005

    Deurslot

    Ik ben even naar de dealer geweest .Mijn Passat had vanmorgen een probleem ,met het weg rijden in de 1ste versnelling (met koude motor). De auto werd aan de computer aangesloten maar er werden geen fout meldingen weergegeven. Ik vroeg aan de monteur of hij mischien even de instelling kon veranderen in de module van de auto met de computer.Zodat ik de ramen kan openen en sluiten via de fstandsbediening.Dat kon wel zij hij.Want ik kan mijn ramen wel open en sluiten via de sleutel in deurslot.Hij heeft gekeken maar kon de functie niet vinden. Maar nu komt het. Nu kan ik mijn ramen ook niet meer sluiten met de sleutel in het deurslot.Terwijl deze functie wel deed. Nu word er gezegd dat er een storing in zit. Is er iemand die me hierbij kan helpen, ik heb gelezen dat er mensen zijn die een vagcom hebben.en wat zijn de kosten hiervan... Wat zijn de code`s om in te voeren voor het sluiten en openen van ramen via afstandsbediening.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden