Ga naar inhoud

erodona

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over erodona

  • Verjaardag 06-03-1980

Profile Information

  • Plaats
    dinteloord

erodona's Achievements

0

Community reputatie

  1. Hallo, Ik heb problemen met mijn comfortmodule passat 3b5 uit 1999. Ik heb 2 maanden geleden met vds pro en vag-com wat uitgelezen en zo geprogrameerd dat de ramen open/dicht gingen met AB. Alles werkte perfect. Nu dus niet meer. een na het ander valt uit. Wat doet het nu niet meer: Spiegelverstelling/interieur verlichting/AB open/dicht., Ramen open dicht. Het enige wat het nog doet is de CV via het slot op de bijrijderspositie. En als die de deuren in open stand zet dan kan ik met de knop vanaf de bestuurderskant de deuren open en dicht doen. Als laatste moet ik dus handmatig mijn deur op slot doen. IS nu mijn module naar de k@#$% of is het het slot in de bestuurdersdeur die dit allemaal heeft veroorzaakt. Ik heb wel water gehad in de auto via de bekende onbereikbare plug onde de accu maar de waterschade is heel beperkt gebleven en de comfortmodule onder de mat is kurke droog en vertoond geen waterschade of wat dan ook. Ik was er net op tijd bij.
  2. Ja inderdaad. Het lijkt erop alsof er toch een appart toetertje zit voor het alarm en dat is gewoon een toeter ergens in het links achter gedeelte van de auto. Ik zou dat graag willen veranderen in een echte alarmtoeter.
  3. Mijn passat 1999 variant comf line heeft alarm standaard. Heb nu met Vag-com de "beepjes" aangepast zodat je dat hoort bij openen/sluiten deuren. Nu hoor ik de toetertjes links achter uit mijn achterspatbord komen. Ik vind het alleen geen succes met dat TOET TOET. Ik wil iets leukers zo als BLEEP BLEEP. Iemand ervaring met deze alarmen? Eerst dacht ik dat het alarm en zo alleen op de hoorn van de auto zat aangesloten maar ik begin daar nu aan te twijfelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden