Ga naar inhoud

Donleo

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Donleo

  1. Dat klopt een oranje/rood slangetje alleen je komt er niet bij, er zitten te kleine openingen in de stijl :(en met een beetje water door het gaatje te hebben gegooid kwam het via de zijkant naar de bodem, resultaat vloerbedekking nat dus ik denk slang lek of er afgeschoten.Zelf zit ik te denken of nu de rechter portier moet demonteren om bij het afvoer slangetje te komen.
  2. hallo liefhebbers, Ik heb in mijn Passat 3bg 2003 18t een origineel open dak een lekkage in de rechter waterafvoer (voorkant) ik denk zelf dat ik met het door drukken met een draad dat er iets is stuk gegaan maar nu wil ik graag bij de afvoer komen om te kijken wat er aan de hand is alleen hoe doe ik dat, het dashboardkastje al verwijderd maar ik kan nog niets zien. Heeft iemand een oplossing voor mij? voor nood heb ik dat gaatje tijdelijk dicht gekit maar dat is geen oplossing. Groeten van (balende) leo.
  3. Volgens de dealer mag je forte er niet in laten zitten het spul is te agressief.( dacht zelf ook om het toe tevoegen en een nacht laten inwerken was geen goed idee zei de dealer) wat zij bij mijn auto doen is het volgende: forte toevoegen daarna motor starten en 15 min laten draaien en daarna de olie aftappen
  4. Nee dat niet, tenminste dat denk ik niet maar dat idee van jou daar had ik ook al aan zitten.
  5. IK ga voor de BigKahuna, maandag maar door bellen pouw(Ze waren bang voor eventuele lekkage en dachten er verschil in het schroefdraad zat maar waarschijnlijk niet want dan hadden jullie er ook last van gehad en de motor van van jullie is toch het zelfde?.) Wat betreft de turbo leidingen dat had ik zelf aangekaart bij pouw.Na intern overleg kwamen zij tot conlusie dat bij overmatig aankoek de leidingen moeten worden vervangen á € 230,- €90,- voor de aanvoer en €70 ,- return + €400,- van het spoelen en etc. en een jaar beurt €190,- Kassa Jongens bedankt voor de service
  6. Hallo Passat liefhebbers, ook bij mij heeft de sludge toegeslagen ben in het bezit van een 18T 2003 110kw comfortline 100000 km gereden en de longlife olie bij 85000km eraf gegooid na advies van een monteur die werkzaam is bij Pouw Deventer. Gisteren heb ik door Pouw een diagnose laten stellen .Zij vertelde mij dat de motor wordt gespoeld met Forte, het carter wordt gedemonteerd en schoongemaakt dat was voldoende.Bij Zelf heb ik de voorgesteld om het filter te vervangen door een grotere versie. ( op het forum had gelezen van DM Moderator) Vandaag belde een medewerker Van Pouw met de, vraag welke van de 3 filters er gemonteerd moet worden? Zij hadden geen ervaring met deze filters, maar stonden er welwillend tegenover. Bij nader inzien waren zij van mening om de turbo leidingen te vervangen indien deze niet goed schoon waren (aangekoekt). Als een van deze filters gemonteerd wordt ligt het risico bij mij. Nu is mijn volgende vraag aan jullie welk filter is het beste om te gebruiken? en dicht het ook goed af.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden