Ga naar inhoud

VW_Mannetje

Members
  • Aantal items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door VW_Mannetje

  1. Ik zal zeer waarschijnlijk wel wat reposts doen, maar goed.... Bij deze:
  2. @ RiootjeTDI: Bedankt voor de informatie! @ syncrobas: Ik zal eens bij jou koekeloeren. En ja, ik ken me zelf, dat apparaat gaat uiteraard meer dan 4cm naar beneden. Dit vind ik ook een dikke Passat, gewoon omdat ie lekker plat staat (en volgens mij staat ie niet op air). Volgens mij 17" of 16" BBSen (die hoef ik dan weer niet haha)
  3. Goed voorbeeld, staat lekker zeg! Hoe laag heb je em staan je schroefset en heb je je wielkassen ook bewerkt?
  4. Ik heb wel iemand gezien die 10x20 ET45 voor heeft, die staat dan wel op air, maar dat is wel de maximale maat. Maar er kan natuurlijk ook een flink getrokken band om heen om ruimte te besparen.
  5. Toevallig haal ik een leuk setje op volgende week, maar die zet ik misschien ook zo weer te koop haha! Ik vind 18" Mercedes Segins ook wel heel dik!!!
  6. Bedankt voor de foto's en info! Zie een hoop 18ers en 18ers. Maar nog niemand op 20ers. Wel op andere fora een paar op 20 gezien maar dan icm air.
  7. Inleveren op het rijgedrag van m'n auto ben ik gewend, Lupo stond super laag! De toekomstige 3BG hoeft niet zo laag als de Lupo. Maar als de banden mooi richting wielkas komen vind ik het prima. Ik haal sowieso een setje 20ers op volgende week, en misschien hou ik ze wel alvast voor de Passat. En anders kopen we een mooi setje 19ers.
  8. Ik ben dus op zoek naar 3BG's (3B's mogen eventueel ook) die verlaagd zijn dmv een schroefset en minimaal op 18" of maximaal op 20" rijden. Heb al een aantal foto's op andere fora mogen aanschouwen, maar er zijn er veel die met air rijden. Binnenkort haal ik een setje 10x20 ET40 op. Misschien dat dit kan icm een schroefset.
  9. Ja, ik heb al wat anders op het oog. Ik heb de Lupo nog niet te koop maar vandaag zijn de achterlichten opgehaald. Eerste wat ik te koop had staan. De bra had ik net 5 minuten te koop en is ook al verkocht haha! De uitlaat wordt waarschijnlijk aan diezelfde persoon verkocht.
  10. Jongen zat hier in opleiding en woont zelf in Brabant. De dealer rij ik niet langs, dan ga ik wel even langs bij iemand anders.
  11. Ben vandaag wezen kijken maar jammer genoeg klopte het verhaal van de Passat niet helemaal.... Het is hem niet geworden. Jongen had in Amerika gewoond en de auto daar nieuw gekocht, daarna is oktober 2007 ingevoerd in NL en 4januari pas op naam gezet dit jaar... Rolling Eyes Hij had geen onderhoudsboekje erbij, want dat hebben ze in Amerika volgens hem niet? Ik heb em gewoon op de man af gevraagd of hij bekend is met het olie sludge probleem. Hierop verklaarde hij dat de turbo al eens vervangen is, maar dat was nog garantie in Amerika. Nee, dat geeft me toch geen lekker gevoel. Verder een zeer mooie wagen, automaat / tiptronic.
  12. Oke, dacht dat het 2000 micron was. De rest van het verhaal is me wel bekend.
  13. Haha! Ik geloof ook zeker wel dat Theo er verstand van heeft, gezien zijn complete forum met handige informatie!
  14. Bassie! Ja, ik weet het, die grijze toch? Kick man, ook mooi met leer! We moeten weer is wat afspreken, hebben jullie de stalling al leeg?
  15. Auto staat inmiddels te wachten tot ie naar de nieuwe eigenaar gaat. Heb er in die tijd nog eentje bij gekocht voor onderdelen (belangrijkste, de waterpomp!). Die staat nu ook weer te koop, het was toch een hoop werk en de K70 is het eigenlijk net niet...... Liever een bril of ovaalKever / Porsche 914 of VW type 3 Variant. En ik moet per 1 dec mijn stalling uit..... Een een of andere k*tstichting heeft de hele begane grond afgehuurd
  16. Of de auto nu binnen of buiten staat maakt weinig verschil, lucht bevat vocht. Onderdelen zoals verdamper, condensor filter/droger, leidingen zijn altijd afgedopt dat is niet voor niets. Ik sta versteld met wat je vermeld "tijdens het vacumeren een paar keer breken met stikstof"!! Tijdens het vacumeren kan niet meer gebroken worden met stikstof, tenzij de vacumeer procedure wordt stop gezet, en het systeem weer wordt afgeperst met stikstof. En zo blijf je dan eindeloos bezig.. Het vacumeren geschied na het afpersen/breken met stikstof, en niet tijdens het vacumeren. Volgens de wettelijke normen moet een onderdruk behaald worden van 2025 micron, daar hoeft geen twee uur voor uitgetrokken te worden. Wil ik ook weer even op inbreken. Een systeem kan best langer dan 4 uur, 1 dag of enkele dagen open liggen. Zo lang je maar voldoende vacumeerd en breekt met stikstof, haal je uiteindelijk je vocht uit de installatie. Je moet uiteraard wel een standtijd aanhouden wanneer je de installatie gevacumeerd hebt, pas daarna kun je bepalen of je de installatie opnieuw kan vullen. Inderdaad, het micron verhaal is ook wel bekend. 2000 micron was geloof ik toch wettelijk bepaald?
  17. Bedankt voor de link en de tip! Zal er zeker even naar kijken!
  18. Bedankt! Ik wil ook zoiezo een minimale velgmaat van 18". De ET waardes zijn bij mij bekend evenals de J waardes, maar niet alle auto´s ben ik mee bekend. Ik rij nu zelf op 8j rondom in 14" met een strak getrokken band 195-40-14 en dan ET 19 en ET 04. Op een schroefset en hardcore op straat. Nu na 3 jaar ga ik kijken voor iets luxers en snellers, en vooral ook groters. Zat in de eerste instantie te denken aan een schroefset. Maar weet natuurlijk ook niet hoe laag je kan gaan met een schroefset icm minimaal 18" onder een Passat. Nu vind ik het uiteraard ook mooi dat de wielen mooi ansluiten op de wielkassen, maar zo een auto als de Passat moet ook wel weer praktisch blijven. De onderkant vd Lupo ziet er totaal niet meer uit, en ik kom bijna nergens. Vandaar de keus voor airride, icm een mooie 19" of 20" velg die mooi in de kassen valt. En waar je wel overal normaal kunt komen door 1 druk op de knop. Uiteraard mogen er ook wat voorbeeld foto´s gezien laten worden van Passats die goed laag zijn icm een minimale velgmaat van 19", het liefst natuurlijk 20". Als de auto evengoed nog wel praktisch blijft, hoewel deze dan wel mooi laag ligt, is het overwegen van een schroefset toch ook weer een optie. Airride is tenslotte ook een dure investering!
  19. Heb al het een en ander aan informatie gekregen van Paszenger wat er allemaal mogelijk is, met als goed voorbeeld zijn Passat. Maar hebben jullie nog enig idee? Bv, air icm een 20" velg / 9j rondom / ET60, gaat dit binnen de wielkas van een 3BG vallen?
  20. Ik heb ooit gouden HTN Rennsports in 13" onder mijn zwarte Lupo gehad, staat erg dik!!!! Dus dit komt ook helemaal goed!
  21. Dat hoorde ik inderdaad ook al van een vriend van mij die bij de VW dealer heeft gewerkt. Erg handig om te weten! Blok spoelen? Ik denk simpel, olie er uit, nwe olie erin en nieuw oliefilter toch?
  22. Porno! Goud op een zwarte auto staat erg charmant!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden