Ga naar inhoud

avalkhoff

Members
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over avalkhoff

  • Verjaardag 23-04-1970

Profile Information

  • Plaats
    Amstelland

avalkhoff's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het is een tijdje geleden.. maar mijn probleem is nog steeds niet verholpen Maar Matthijs, het is gelukt met mijn zoektocht naar een andere computer! Ik zal 'm eerst zelf wel even in de auto zetten en dan kijken wat er gebeurd! Mocht ie nou nog rare dingen vertonen dan trek ik wel weer even aan de bel... ik post het hier zowiezo wel even wat het resultaat is... misschien kan iemand anders er zijn voordeel mee doen en houdt ie een paar honderd euro onderzoekkosten in z'n zak!
  2. Top, Matthijs..... welke dag v/d week komt jou het beste uit? Ik welk namelijk onregelmatig. grt André
  3. Ik zou hem heel graag een keer bij je willen neerzetten! Alleen wordt de auto dagelijks gebruikt en kunnen we hem eigenlijk niet missen... Ik kan ook gewoon een keer langskomen als je wat tijd over hebt en dan blijf ik er gewoon (gezellig) bij. Misschien steek ik er nog wat van op! Laat maar horen of dit een optie is! Alvast bedankt...
  4. Het gloeispiraal drama is nog steeds niet verholpen... Hij heeft meerdere malen bij de elektronica specialist gestaan en na ruim 400 euro verder is het probleem nog steeds niet verholpen!! Wie wil mij helpen om dit hardnekkige probleem te verhelpen??? Als ik het op de huidige manier moet verhelpen loop ik helemaal leeg.... Eén zekering bij de ECU blijft stuk springen... het enige wat dan niet meer werkt (voor zover ik het merk) is de cruise control. Het oranje "klokje" lampje gaat niet meer aan op het dashboard... Auto rijdt voor de rest prima.... Wie kan en wil mij helpen?
  5. ECU is gecontroleerd en schijnt het niet te zijn. De 15 ampère zekering naast de ECU slaat door, na de zekering vertakt hij in 9 draden. Ze hebben nu extra zekeringen ertussen gezet, 3x3 alles werkt weer... Dus ik ga hem maandag halen en dan kijken welke van de drie zekeringen het gaat begeven, dan kunnen we de andere 6 iig uitsluiten. Keep you informed! Grt André
  6. Helaas niet... Hij staat nu al een week bij een electonica specialist en ook deze kan hier niet vinden! Hij weet wel welke onderdelen het niet meer doen en is nu de draadboom aan het volgen... Ben er zelf wel een beetje klaar mee nu! Ben al bijna een maand aan het klooien!
  7. Nou, hij gaat morgen naar een bedrijf dat is gespecialisseerd in auto electronica! We komen er niet uit!
  8. pfff dat is dan wel een beetje dure grap om te proberen of dat het is. Kun je zo'n ding niet (laten) doormeten ofzo? Of heeft iemand in de buurt van Amsterdam er één liggen om te testen?
  9. Andere ECU proberen dus? Zijn die dingen duur eigenlijk?
  10. heeft iemand misschien een bedradingsschema toevallig? probleem is nog steeds niet opgelost....
  11. even een update! De ECU schijnt niet de problemen te veroorzaken. Er schijnen 3 zekeringen naast de ECU te zitten waarvan er steeds één doorslaat met gevolg vermogen verlies! Het is een 15 ampere zekering... iemand een idee welke richting verder te zoeken?
  12. Dus het zou ook de ECU kunnen zijn? een uurtje eruit laten? wat zou dat dan voor verschil moeten geven? zeker een reset ofzo?
  13. Wat een ellende met die auto!! Ze hebben nu een elektrisch schema opgevraagd.... Ben al anderhalve mijn uto kwijt!!
  14. Inmiddels staat de auto weer in de garage met hetzelfde probleem Hij was even goed... maar helaas van korte duur. Ze hebben alles nagekeken zoals boven op de foto's staat vermeld maar ergens bij de bedrading (in de motorruimte)richting de zekeringkast zat het één en ander net lekker. Wat precies weet ik niet, maar allerlei stekkers gechecked etc..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden