Ga naar inhoud

Joske235

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Joske235

  • Verjaardag 27-08-1980

Profile Information

  • Plaats
    Belgie

Joske235's Achievements

0

Community reputatie

  1. Joske235

    Verlagen

    voor die prijs heb je ook een schroefset van vmaxx hoor.
  2. Joske235

    Verlagen

    ik rijd met een vmaxx schroefkit op mijn passat 3C en mag helemaal niet klagen hoor. Doet perfect zijn ding en is heel goed van prijs.
  3. Een prijs van 50 euro was ik al enkele malen tegengekomen maar ik kon het eigenlijk moeilijk geloven dat het zo goedkoop was? Heeft er iemand links van zaken die dit verkopen aan deze interessante prijzen?
  4. Joske235

    Kostprijs PDC

    Hoi iedereen, wat zijn zowat de verschillende kostprijzen van de pdc die je achteraf kan monteren. En is er veel verschil in de moeilijkheidsgraad van montage?
  5. Ik heb een 3C en ben juist is gaan kijken. Ik wist zelfs niet dat ik een alarm had. Ik zie ook geen sensoren zitten. Ik had de wagen 2 maal vastgeklikt met een open raam en dan vanbinnenuit losgemaakt. resultaat: alarm ging af. Daarna hetzelfde gedaan even gewacht maar ipv open te doen met mijn armen gezwaaid in de auto. resultaat alarm ging ook af. Weet iemand waar de sensoren zitten bij de 3c? Wat betreft het knopje op de b-stijl: Wanneer de deur openstaat is dit rood en is de sensor ingeschakeld. 1x duwen dan wordt het lampje geel en is de sensor uitgeschakeld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden