Ga naar inhoud

Tempelier

Members+
  • Aantal items

    1601
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Tempelier

  1. 31 minutes ago, wulfke said:

    Dit type scherm is helaas wel gekend voor zijn eventuele gebreken. Als je niet een keertje kan testen of geen garantie krijgt is het altijd afwachten of het goed gaat. Eerste scherm wat ik kocht had helaas 2 dode pixel lijnen. Ook geen garantie maar wel een kleine refund gekregen. Het andere scherm dan zelf opgehaald en direct in de auto getest en dat ging wel goed. 

    Helaas ook proefondervindelijk moeten moeten meemaken. De verkoper van het juiste scherm is een discover software specialist en was zo vriendelijk het defecte scherm in te ruilen en een korting te geven. Hij liet het eerst ook zien dat het scherm werkt. Maar goed, weer een, duur, leermoment. 

  2. Na een grote beurt bleek het profiel van de banden minimaal te zijn, net genoeg om de apk door te komen :embarassed:

    Nu is de afweging òf een nieuw setje kwaliteitsbanden òf nieuwe velgen inclusief honkytonky banden. Deze laatste keuze in combinatie met verkoop huidige RS4 velgen pakt prijsgunstiger uit. Ben wel gecharmeerd van de R36 velgen. Een setje 18" inclusief banden kost zo'n € 675,- Heeft iemand een foto van deze velgen icm met een 3BG variant?

     

    Groet,

    Alvin

  3. ik ben sowieso niet echt en voorstander van zo velgenreinigers. wanneer de velgen frequent een poetsbeurt krijgen gaat alles er vlot af en heeft het remstof niet echt de tijd om heel hard aan de velg te hechten.

     

     

    Yep, dan kom je met Dasty al een heel eind.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden