Ga naar inhoud

Tempelier

Members+
  • Aantal items

    1601
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Tempelier

  1. Helaas ook proefondervindelijk moeten moeten meemaken. De verkoper van het juiste scherm is een discover software specialist en was zo vriendelijk het defecte scherm in te ruilen en een korting te geven. Hij liet het eerst ook zien dat het scherm werkt. Maar goed, weer een, duur, leermoment.
  2. Weet ik niet. Ik heb getest met een ander exemplaar, die deed het wel. Helaas betrof het een marktplaats oplichterij. Dat andere exemplaar heb ik nu gekocht en zit er werkend in. Nu nog wachten op Aliexpress voor de sierlijst.
  3. Het is gelukt met de stekker, scherm gaat aan maar reageert niet op de touchbediening. Geluid is er, apple carplay doet het maar kan het niet bedienen. Moet er een software update gedaan worden?
  4. Ja dat had ik mij inmiddels bedacht. Heb ik hier de juiste? De kleine stekker lijkt niet te passen
  5. Is dit nog te verhelpen of einde oefening? Geluid doet het wel.
  6. Tempelier

    Mijn B8

  7. Dat klinkt goed, waar heb je ze gehaald?
  8. Natuurlijk heb je daar gelijk in, de grootste overweging is thans een economische. Maar de biedingen op mp op de huidige velgen komen nu goed op gang, dus wie weet..... Overigens betreft die 675e 18", bij Velgenland.
  9. Top, bedankt! Velgen zijn al zo goed als verkocht, ga die goedkope banden wel eerst proberen. Zijn ze echt drama, dan gooi ik ze ook op marktplaats.
  10. Deze foto al gevonden, maar is dit 17 of 18" ?
  11. Na een grote beurt bleek het profiel van de banden minimaal te zijn, net genoeg om de apk door te komen Nu is de afweging òf een nieuw setje kwaliteitsbanden òf nieuwe velgen inclusief honkytonky banden. Deze laatste keuze in combinatie met verkoop huidige RS4 velgen pakt prijsgunstiger uit. Ben wel gecharmeerd van de R36 velgen. Een setje 18" inclusief banden kost zo'n € 675,- Heeft iemand een foto van deze velgen icm met een 3BG variant? Groet, Alvin
  12. Tempelier

    Bumperkleven

    Sow, dat witte busje zit inderdaad wel dicht op z'n voorbumper
  13. Yep, dan kom je met Dasty al een heel eind.
  14. Hier R36 zònder banden, maar 40 gbp verzendkosten: http://cgi.ebay.nl/18-SILVER-R36-ALLOY- ... 519122d5de
  15. Denk dat je qua prijs goed zit: http://cgi.ebay.de/SCHALTSACK-VW-PASSAT ... 35a36b6115
  16. Zoals Dieseltje al zei, kijjk even op Ebay: http://shop.ebay.de/i.html?Teilebereich ... 86.c0.m282
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden