Ga naar inhoud

Alesi

Members
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Alesi

  • Verjaardag 03-03-1968

Profile Information

  • Plaats
    Wijk bij Duurstede

Alesi's Achievements

0

Community reputatie

  1. Alesi

    beslagen ruiten

    Probleem! Als ik s'ochtends in mijn Passat uit 2002 stap zijn de ruiten droog. Ik start mijn auto en binnen een paar tellen zijn al mijn ruiten beslagen. De climat control staat op auto. Ik zet de climat op ontwasemen, en de ruiten worden schoon. Zodra ik de clima op auto of econ zijn raken de ruiten weer beslagen.... Heeft iemand een idee wat er aan de hand is?? Jan
  2. Alesi

    Daklijsten kitten

    De daklijsten van mijn PASSAT 2002 komen telkens uit de groeven. Ik wil ze met een beetje kit aan de voor- en achterkant vastzetten, maar ben bang dat de kit de laklaag aantast. Kan iemand mij vertellen wat voor soort kit ik moet / kan gebruiken?
  3. Wat ik al zei, tis alleen int begin ff. Wacht wel ff af. Als het bij droog weer nog steeds is moet ik me echt zorgen gaan maken... Bedankt voor de reacties.
  4. Wat een reacties! Bedankt! Ik begrijp als techneut natuurlijk dat blank staal wel wil roesten. Vooral bij vochtig weer.... Maar kan me niet heugen dat ik ooit zo'n sterk schurend geluid van mn schijven hoorde. Het is alsof ik met schuurpapier aan de gang ga.... Misschien ben ik belazerd, en hebben ze me slechte kwaliteit geleverd... Ze zijn ook niet mooi vlak meer.
  5. Mijn voorremmen maken bij de eerste 5x remmen, een sterk schurend geluid. Kan me zo voorstellen dat roest hiervan de oorzaak is, maar ik vind de mate waarin dit gebeurd niet normaal. De remschijven en de blokken zijn ~6000km oud. Kan het komen door remblokken met een roest veroorzakende stof? Heeft iemand van jullie de dezelfde ervaring? Weet iemand de oplossing?
  6. Alesi

    Olieverbruik

    Auto heeft 176.000 gelopen. Ik gebruik Kroon 5W30
  7. Alesi

    Olieverbruik

    Kan iemand mij vertellen wat een gangbaar olieverbruik voor een Passat 2.0 20v van 09/2002 is? Heeft iemand ervaring met een hoog olieverbruik (1 liter / 2800Km), en wat is er aan te doen? Groet, Jan
  8. Alesi

    remblokken vervangen

    Wat is de manier om de remblokken (voor) van een PASSAT 2.0 uit 2002 te vervangen? Zijn er nog specifieke dingen om op te letten? Bij voorbaat dank voor de info!!
  9. Alesi

    Airco

    Ben toch wel nieuwsgierig wat daar onder het dashboard allemaal gebeurt. Wat is er voor nodig om onder het dashboard te kunnen kijken? Kan ik door het dashboardkastje weg te nemen meer zien?
  10. Alesi

    Airco

    Ik rij een Passat 2.0 sept. 2002 Ik hoor bij het uitzetten van de auto een geluid dat mij aan een cv install. doet denken. Ik heb het idee dat het de airco is. is dat mogelijk en zo ja, is het normaal? Ook hoor ik onder het dashboard een tikkend geluid. net of een pompje of relais niet goed werkt. Suggesties?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden