Ga naar inhoud

ktm640

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ktm640

  1. Was inderdaad €16.90 (ex) en was ook in 10 minuten vervangen!! Had de anwb ook wel kunnen vertellen dat je in nood bij het motortje kunt komen door 1 schroefje te verwijderen.... Hartelijk dank voor goede advies en ik omdat dit zo snel ging ga ik ook nog een andere vraag stellen op dit forum (heb zo lang ik passat heb geen binnenverlichting)
  2. TOP!! Hartelijk dank, ik ga het onmiddellijk proberen en voor €17 ga ik dus niet repareren..... Fobie voor hoge garage rekeningen is dus niet altijd terecht
  3. Ik stond zaterdag na 50 km in het rood gereden te hebben om 18.00 uur bij een onbemand tankstation maar toen werkte de elektromotor voor het ontgrendelen het klepje niet meer! (passat TDI 1999) ANWB gebeld, maar die wist ook geen raad. Na wat zekeringen gecontroleerd te hebben werkte weer even (reden onbekend, want volgens ANWB is het motortje niet gezekerd?? Snel getankt en naar huis gereden, maar klep werkt nu weer niet! Volgens ANWB wordt motor in garage vervangen terwijl reparatie vrij eenvoudig zou zijn.. Maar dan moet de klep wel eerst los! Weet iemand hoe dat kan met een defect motortje en zonder geweld? (Heb nog 600 km de tijd voor een oplossing)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden