Ga naar inhoud

Jeroenrally

Members
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jeroenrally

  • Verjaardag 08-08-1966

Profile Information

  • Plaats
    Putten

Jeroenrally's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bij mij rijdt hij dus op dewielen met winterbanden wel kaarsrecht... maar de wielen met zomerbanden dus niet.. het moet dus eigenlijk wel op de een of andere manier in de zomerwielen zitten. (toch?)
  2. Behalve als de rolomtrek niet gelijk is lijkt me...Zelfs als alles kaarsrecht staat, dan nog gaat ie trekken lijkt me...
  3. Waarschijnlijk een inkoppertje, maar ik vraag het toch maar: - zomerbanden op 17 inch rs velgen, auto trekt naar rechts en bij rechtuit rijden staat het stuur iets scheef (goedkoop merk banden) - winterbanden op 15 staal, auto rijdt kaarsrecht en stuur staat ook recht Uitlijning gecontroleerd, ze recht als een scheermes. Banden "even" van velg verwisselen is 10 euri per wiel en dat zijn die banden niet waard en dan weet ik nog niet eens of het gaat werken. Wat ik kan proberen is de wielen links rechts om wisselen. Staat het profiel wel verkeerd, maar als ie dan naar links stuurt weten we waar we aan toe zijn, dan kan ik evt andere banden kopen... En ik ga trouwens eind volgende week op vakantie. Ik overweeg de winterwielen er op te doen zodat ik niet 3000km aan mijn stuur of te hangen... Zou het met verschillende bandenspanning wat op te vangen zijn als lapmiddel? Suggesties iemand om dit probleem op te lossen?
  4. Ok, dat is dan duidelijk! bedankt voor de hulp! Ik ben nog maar kort op dit forum, maar de spirit lijkt me perfect!
  5. Ik wilde zojuist een nieuwe sony radio aansluiten, maar het geheugen was telkens weer leeg. Nu heb ik even gemeten en bleek rood permanent te zijn en geel switch te zijn terwijl dat andersom moet. Nu heb ik het omgewisseld en nu blijft het geheugen wel goed. So far so good... Echter.... als ik de sleutel uit het slot trek, dan hoor ik na een paar seconden een meertonig piepje gedurende een paar seconden en daarna hoor ik niks. Klinkt als een waarschuwings geluidje alhoewel er geen enkele functie gestoord lijkt. Weet iemand wat dat is? En eventueel een suggestie om er wat aan te doen? Alvast bedankt... (Betreft passat variant 2001 tdi 130pk automaat)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden