Ga naar inhoud

blueattack

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over blueattack

  • Verjaardag 31-03-1983

Profile Information

  • Plaats
    Vlijtingen

blueattack's Achievements

0

Community reputatie

  1. alleeeeee ik heb het weer op mijne nek gehaald ik dacht dat het allemaal plug and play was ... Iemand een elektrisch schema van de kabel die moet bijtrekken ? Of eventueel waar ik de kabels kant en klaar kan kopen ? Welke ik nodig heb ? De dvd speler in het handschoenenkastje heb ik, de multimediabox voor in het koffer ook, enkel heb ik al deze kabels niet , of liggen er sommige al ? Vagcom en elektriciteitswerken zijn geen probleem maarja ik moet natuurlijk wel een schema hebben Bedankt voor de info !
  2. ik heb een 3c van 2009 met standaard zetels, ik heb een lederen electrisch multimedia interieur gekocht, Hoe moet ik mijn rechtse zetel die nu elektrisch is laten werken ? Moet er nog wat geactiveerd worden ofzo voor de multimedia functies ?
  3. bedankt voor het antwoord ! mijn kabel komt van bij alpha bid en daar schrijven ze in de handleiding dat je bij revotechniek een trial kan downloaden die 5 uur werkt ! Heeft iemand deze trial want deze is niet meer te downloaden op de site ?
  4. Ik heb een passat 3b een tdi 110pk, is het mogelijk: - de motor bij te stellen dat ik meer pk/koppel heb , bij www.revotechnik.com hebben ze hier naar het schijnt soft voor, heeft iemand die hier of is er een gratis alternatief of is dit bullshit ? - is het mogelijk het "inspection" op het dashboard weg te doen met de obd ? Ik heb namelijk zelf de olie ververst
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden