Ga naar inhoud

tijgermug

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over tijgermug

  • Verjaardag 12-12-1984

Profile Information

  • Plaats
    Helvoirt

tijgermug's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nope, maar deze garage heeft wel contact gehad met de dealer. en ik neem aan met het inleren van de nieuwe sleutel bij de dealer dat ze hem wel hebben uitgelezen.. als contole
  2. Ook mogelijk natuurlijk... daar lijkt het wel op denk ik, qua sleutel lijkt het inderdaad wel op de start onderbreker die hem stopt. Dat zei de garage ook wel, maar bij het uitlezen zegt hij niets.
  3. Hmm, Ben meteen maar even gaan proberen... (Jha ben fanatiek 8) ) Lijkt inderdaad op een slecht contactslot.. als ik wat wieber slaat hij soms af. niet iedere keer maar af en toe. Als ik snel wieber dan hapert hij en loopt verder. Morgen even langs de garage, kijken wat ze ervan denken. Als er mensen zijn die meer ideeen hebben altijd welkom, heb geen idee hoeveel zoon ding kost, maar dat hoor ik nog wel. Voor zover alvast bedankt!
  4. Het apparte is dat hij het alleen bij het starten heeft.. en aan mijn sleutels hangt alleen de sleutel, afstandsbediening en een kleine hangertje.. dus geen gewicht ofzo.
  5. nopes, nooit laten vallen, zeker de nieuwe niet...
  6. De standaard start ondebreker van een volkswagen, dus een chippie in de sleutel jha. De 2e sleutel heb ik bij een vw dealer laten bijmaken en inleren. Beide sleutels werken,volgens mij,goed, met beide sleutels heb ik het probleem..
  7. Oke, mijn garage heef top het moment geen idee meer. De garage geeft de voorkeur niets vervangen voordat ze weten of het helpt om mij kosten te besparen (grote dank!!) wat is er precies aan de hand: Onregelmatig slaat mijn passat variant 1.8 cl 95 af meteen na het starten. gas geven tijdens het starten resulteert in een hoger toerental en dan valt hij toch meteen weer uit. zonder gas geven het zelfde alleen haalt hij dan alleen het stationair toerental. soms start hij de 2e keer, maar heb ook dat het meer keer kost. Sleutel uit contact even wachten en nog eens proberen gaf geen resultaat. heb een sleutel bij laten maken, maar deze heeft hetzelfde. Uitlezen geeft geen resultaat. Geen foutmeldingen in heel het systeem. Best lastig als je midden in de nacht naar huis wil rijden 8) Zijn er hier mensen die een idee hebben?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden