Ga naar inhoud

cognac

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over cognac

  • Verjaardag 01-01-1979

Profile Information

  • Plaats
    Malden

cognac's Achievements

0

Community reputatie

  1. cognac

    Advies

    Beste, Ik kan een passat overkopen van een bekende van me. Het gaat om een 1999-er 1.9 TDI 66KW met bijna 400.000 op de teller. Ik ben nogal een n00b op passat gebied en heb geen idee waar ik op moet letten en weet uberhaupt niet of het verstandig is om een auto te kopen met zo'n hoge km stand. Mijn voornaamste vragen zijn: * heeft de passat bepaalde zwakke punten? * hoeveel km kan zo'n tdi blok hebben, zit hij met 400.000 al behoorlijk aan zijn eind of kan hij nog lang mee * waar zit het verschil in vermogen hem in in de verschillende passat tdi versies Alvast bedankt!
  2. Hij zit erin! Ik heb heel veel gehad aan jullie tips, vooral die van de 1,5 volt batterij werkt erg goed! Zit alleen nog met het feit dat rechtsachter het niet doet. Waarschijnlijk kabelbreuk of speaker defect. Hoe kun je makkelijk bij de box komen zonder het hele deurpaneel te verwijderen? kun je dat rooster eraf draaien of iets dergelijks?
  3. Ik heb de autoradio voorzien van stroom, moet nu alleen nog de boxen aansluiten. De kleurcodes van de boxen lijken anders te zijn dan hier beschreven, dus dat moet ik nog even uitpuzzelen. Bedankt voor alle hulp tot zover, ik ben jullie dankbaar.
  4. Ik woon in regio Nijmegen, maar ik ga het eens proberen met jullie aanwijzingen. Ik denk dat ik zo al een heel eind moet komen.
  5. Nou is het zo dat nog voor die stekker alles is afgeknipt dus ik zit te kijken met een aantal losse draden en verder niets...
  6. Geachte passat rijders, Voor mijn werk rijd ik in een Passat uit 1999. De vorige eigenaar is zo vriendelijk geweest bij het inleveren van de wagen zijn radio te verwijderen en hem met iso stekker en al af te knippen. Hierdoor rijd ik al enige tijd zonder radio rond. Mijn vraag is of dit zelf te herstellen is of dat het beter is om naar een dealer te gaan. Misschien dat jullie me wat aanwijzingen kunnen geven of het totaal afraden om het zelf te doen. Alvast hartelijk dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden