Ga naar inhoud

carfanatics

Members
  • Aantal items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over carfanatics

  • Verjaardag 28-02-1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://carfanatics.nl

Profile Information

  • Plaats
    Thuis
  • Interests
    Auto's, computers, internet

carfanatics's Achievements

0

Community reputatie

  1. Bij mij beweegt alleen de rechter mee als ik de linker verstel en niet zoals de ts hier dus heeft.
  2. Wacht is, ik kijk nu goed, die van Frank is een foto van het midden van de ballast? Dan zijn het idd die nieuwe. Raar dat die ook nog storen dan! Ik heb gister zo'n setje ingebouwd. Morgen is proberen!
  3. Het type hierboven is een totaal ander type dan ik hiervoor poste hoor Die liggen namelijk nog niet in de winkel
  4. Dit zijn de nieuwste pilot ballasten inmiddels
  5. Dankje, ik hou je op de hoogte als de tijd het toelaat
  6. Dankje voor de reacties. Krijg toch al genoeg spam. Ik kom op heel veel forums en heb enorm veel contacten. We zoeken ook de publiciteit als de site in de lucht is. Denk aan radio 538, qmusic, 3fm, kranten, internet etc. Als er genoeg mensen te mobiliseren zijn moet je is opletten. We beginnen met een petitie en inderdaad zoals Visionroy zegt, iedereen zijn auto laten staan. Dan ligt binnen de kortste keren heel de economie op zijn gat. Als de massa in aktie komt begrijpt men het misschien in Den Haag...
  7. Hoi mensen, Aangezien er weer accijnsverhogingen voor brandstof op stapel staan gaan we een project starten om hiertegen in aktie te komen. Als niemand wat doet gebeurd er nooit wat en blijven de accijnzen stijgen. Ik ben op zoek naar vrijwilligers die me kunnen/willen helpen. Mensen die ervaring hebben met website ontwerp, grafisch, scripters, slicers etc. Heb jij interesse neem dan contact met me op via pb of email. Als de site af is gaan we hem grootscheeps bekend maken in de krant, radio, internet etc. Het domein is trouwens www.accijnzenb.eu Staat nu nog niets op maar dat gaat binnenkort dus wel gebeuren. Mijn email is markdeweert@planet.nl We kunnen ook wel wat sponsors etc. gebruiken. Die kunnen advertentieruimte krijgen in de vorm van een banner.
  8. 7000K kom je nooit tegen. 6, 8, 10 en 12000k wel. In after market xenon dan. Af fabriek xenon heb je in 4300K en ik geloof 3600, maar 4300 is het meest gebruikt in elk geval.
  9. Het ene of andere merkt maakt ook heel veel uit hoor! Van het ene merk is 10.000K net zo blauw als van het andere merk 6000K.
  10. Hopelijk heb je die niet te vaak nodig
  11. Heb snel ff gekeken. Begin er niet aan! Je kan je geld beter weggooien. Heb je er verder ook geen ellende meer van!
  12. Hoi mensen, Philips maakt wel xenon lampen maar niet voor de after market markt. Ze hebben alleen lampen in de 4300K en in fittingtypen D2S en D2 nog wat, ben ik even kwijt. Er wordt vaak geadverteerd met het feit dat ballasten Philips ic's zouden hebben, maar dat is ook pure onzin en niet te controleren. In China maken ze zelfs after market xenon met Philips op de dozen. Laat je echter niet voor de gek houden. Camco is wel goed, maar camco is geen merk. Het is een ander merk. Camco is gewoon een fictieve fabrikant zogezegd. Het is een soort handelsmerk. De meeste xenonlampen komen uit China en hier in Nl worden ze van een sticker voorzien van bijvoorbeeld camco. In China heb je voor 35 euro een set xenon. Je kan wel nagaan dat ze dan gerust enkele jaren garantie kunnen geven als ze voor €200 verkocht worden. Er is echter heel veel zooi op de markt die het niet eens een jaar uit houdt. Het is daarom wel verstandig om voor goede garantie te gaan. Ook goed opletten wat er precies onder die garantie valt. Bij veel merken zit er bijvoorbeeld 2 jaar garantie op, maar dat is dan alleen op de ballasten. Op de lampen zelf zit dan maar een jaar. Hoe dat bij camco is weet ik niet. Ik weet wel dat ze durven met 3 jaar garantie. Maar ik hoor wel positieve geluiden over camco. Beter dan wat het geweest is.
  13. Geen familie van die van frisia
  14. Hoi mensen, Ik ben hier ook geregistreerd hoor Het is inderdaad veel werk, maar doordat alles zo goed liep waren we genoodzaakt ons in te schrijven bij de kvk. We hebben momenteel meer dan 320 xenonsets 'omgezet'. Wij krijgen een kleine provisie voor elke set en daat kunnen we van bestaan. Ik doe dit naast mijn reguliere werk en daarnaast kunnen mensen zelf groepsaankopen organiseren. We zijn nu ook begonnen met site's te sponsoren, dus misschien kunnen we dat hier ook een keer gaan doen. Zo komt een deel van wat we verdienen ook weer bij autoclubs terecht. We zijn allemaal autoliefhebbers en kunnen samen wel het een en ander bereiken. Het is soms inderdaad veel werk, maar ik heb er nog steeds veel plezier in. Als het dan zo goed loopt is heb je tenminste ook nog eer van je werk. Je kan op onze site ook feedback geven over verlopen akties. De meguiars spullen hebben we van een anonieme dealer. Deze akties zijn wel enorm veel werk trouwens en nu blijkt dat sommige dealers zelfs per individu al 20% korting geven. Niet echt lonend dus in principe. Waar we wel veel korting mee hebben bereikt is met een aktie van een forumlid die poetsdoeken, zemen en pads etc. rechtstreeks uit de us heeft laten komen. Dat waren kortingen van maar liefst 30-50%! Dat is dus de moeite. Dit kan echter vooralsnog alleen maar met lichte spullen vanwege de transportkosten. We zijn echter op zoek naar manieren om ook de poetsspullen zelf goedkoop uit de us te importeren. Dit vereist echter wel veel vooronderzoek etc. Maar we krijgen steeds meer contacten overal dus moet gaan lukken! Mark
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden