Ga naar inhoud

mike

Members
  • Aantal items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over mike

  • Verjaardag 24-01-1975

Profile Information

  • Plaats
    nederland

mike's Achievements

0

Community reputatie

  1. Er staan zoveel mooie passats (op het oog) te koop. Als je dan gaat kijken dan valt het vaak tegen. km-standen zeggen me al niets meer. Eentje met 190.000 op de teller kan mooier en netter zijn dan eentje met 130.000. Leren interieur moet erin zitten anders komt het er nooit meer van. Ben niet op zoek naar een lederen interieur. Enige mods die ik evt zou willen doen is 18" lichtmetaal, verlagen 2,5 cm om de wegligging en de looks natuurlijk te verbeteren en een embleemloze grill. Meer niet. Betaal nu 175 euro wb en voor een diesel straks 280. is een dikke hondert euro verschil, maaaar ik rij nu 1 op 7,2 en dan waarschijnlijk 1 op 13 ofzo.(veel stad en binnenwegen).
  2. Dank je Vdub , tsja zou een mooi verjaardagskado kunnen zijn. Ben nu helemaal van de 307 SW afgestapt(vrouw bijna) en wil perse een passat variant. Ik heb mijn kilometrs nog eens onder de loep gelegd en kom uit op een 17.500 tot 20.000 per jaar. Dat kunnen er binnen een jaar een stuk minder worden ivm een 2e auto (zakelijk). Zit nu te twijfelen over een diesel of benzine. Ik heb vlakbij een hele mooie 1.8T Highline uit 2002 gevonden voor een nette prijs. Het lijkt me een hele mooie maar de km-stand is 177.000 Auto heeft 1 eigenaar gehad. http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/at ... id=3944405 Moeilijk hoor, een mooie passat uitzoeken. Wilde eerst een diesel met niet meer dan 170.000 op de teller en kijk nu al naar een benzineversie met 177.000 km. Zal de leeftijd wel zijn
  3. Nou die 130 pk passat wordt verkocht met garantie maar de riem moet ik zelf laten doen?? Tenminste dat is wat de verkoper mij telefonisch vertelde. Waarschijnlijk wil hij het wel doen in de afleverbeurt maar ik heb dan liever dat hij mij 300 euro minder laat betalen en dat ik naar mijn eigen vakman ga. Wat betreft het smerige interieur, de auto staat bij een honda dealer en die laat de auto bij aankoop professioneel reinigen aan de binnen en buitenkant. Alleen vraag ik mij af of zo'n beige comfortline interieur wel echt schoon wordt. Deze was namelijk echt smerig (smeer?/schimmel?)
  4. Ik heb vandaag gebeld voor de passat. De garage wil de riem tegen meerprijs wel vervangen maar geeft aan dat een vakgarage het voor 300-350 euro ook kan doen incl. nieuwe waterpomp. Klopt dat? Ook wil ik graag weten of iemand ervaring heeft met het reinigen van beige stoffen bekleding. Ik heb een andere passat gezien die technisch super is maar die van binnen echt smerig was. Volgens de dealer(jawel) is dit geheel schoon te krijgen door een vakman.
  5. Ik vind er inderdaad een heleboel op het web. Kilometerstanden tot 175.000 km vind ik geen probleem. Prijzen zijn echt heel erg verschillend. Ik zoek gewoon op mijn gemak verder en blijf de esso en consorten nog even sponseren met mijn huidige verbruik van 1 op 7,5
  6. Alsof de duvel ermee speelt. De auto is afgelopen zaterdag middag nog verkocht Gelukkig staan er genoeg passats te koop.
  7. Ligt eraan wat hij met de prijs kan/wil doen. Anders laat ik de riem zelf op korte termijn vervangen.
  8. De prijs is volgens mij best goed, namelijk 12.950,- Auto is voorzien van nagenoeg alle opties behalve leer. Navigatie etc zit er wel in. Inruil van mijn huidige auto is geen probleem en de inruilprijs is ook naar mijn zin. Nu nog een keer rijden en kijken hoe het staat met onderhoud enzo. Ik weet dat er bij de 180.000 een nieuwe distributieriem op moet dus dat neem ik mee in de onderhandelingen.
  9. Ik heb een mooie passat tdi zien staan met de bekende 130 pk motor met 5-bak. Hij is van 11-2002 en heeft 173.000 km gereden. Waar moet ik op letten bij de proefrit en de eventuele aanschaf? Zij er specifieke problemen bekend bij dit type motor?
  10. mike

    100 pk automaat kopen

    Zo, dat zijn nog eens hoge kilometerstanden. Ik denk dat veel mensen te vaak naar de km stand kijken in plaats naar de staat en het onderhoud aan een auto.
  11. mike

    100 pk automaat kopen

    Nou die 130 ok passat is al verkocht! Was ook een vreselijk mooie auto om te zien. Maar weer verder zoeken. oh ja, 150.000 km is al een te hoge km stand volgens mijn vrouw...
  12. mike

    100 pk automaat kopen

    Maat van me rijdt momenteel zijn tweede passat. Nooit problemen mee gehad. Zegt mijn vrouw: Zoeen moeten we ook hebben.......Nu is het bijna zover en dan wil ze een 307.
  13. mike

    100 pk automaat kopen

    Ik denk dat ik bij 20.000 km per jaar ongeveer 1000 euro goedkoper uitkom. Ik heb dan de wegenbelasting/verzekering en brandstof geteld. Niet het onderhoud. Dat schijnt bij een diesel duurder te zijn. Alhoewel, een longlife beurt gaat toch 30.000 km mee? Aangezien ik geen 30.000km haal per jaar wordt het gewoon elk jaar een jaarbeurt(je)
  14. mike

    100 pk automaat kopen

    Mijn santa-fe loopt nu in de stad: 1 op 7.3 en op de snelweg 1 op 10 met een fluwelen voetje en niet boven de 110 km/u. automaat hoeft niet perse. Wil gewoon een goede redelijk zuinige auto. Mijn vrouw wil perse een 307 SW maar ik ben een beetje huiverig vanwege alle verhalen omtrent die auto's. Vergeleken met de santa fe zal het kostenplaatje wel wat gunstiger uitvallen.
  15. mike

    100 pk automaat kopen

    Volgens carbase van auteoweek is de aangeboden versie nooit geleverd als highline. heb nu een andere leuke gevonden: http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/at ... id=3494976 Heeft wel meer gereden maar dat mag bij normaal onderhoud geen probleem zijn lijkt me. Zou deze 130 pk tdi qua omslagpunt rond de 20.000 km per jaar komen denken jullie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden