Ga naar inhoud

Passat 2001

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Passat 2001

  • Verjaardag 25-04-1982

Profile Information

  • Plaats
    limburg

Passat 2001's Achievements

0

Community reputatie

  1. Ik heb t weer aan de praat, maar ik begrijp het nog steeds niet. Ik denk dat ik de verkeerde draad heb gebruikt voor het aan en uitzetten van de versterker en dat daarom de zekering eruit vloog. Welke draad moet dit nu precies zijn?
  2. Nou die radio die boeit me nu ff niet, ik wil eerst de rest weer aan de praat krijgen maar weet niet hoe.
  3. Ik heb dus toch de plus van de versterker aangesloten onder mijn stuur. Achter de zekeringkast zitten 4 of 5 bouten met rode kabels. De plus heb ik op de 2e bout aangesloten. (ergens gevonden op de diverse forums) De control kabel heb ik aangeslopen bij de radio op de blauw witte kabel. Mijn versterker doet het, echter nu heb ik een elektronika probleem in de auto. Zekering 14 floept er steeds uit, die is van de elec. ramen en de op afstand bedienbare deurvergrendeling. Plus de binnenverlichting en het daarop aangesloten elect. open dak functioneert niet meer. Radio heb ik weer afgekoppeld, zekering vervangen maar het werkt nog niet. Ik weet het, stom stom natuurlijk. Had m rechtstreeks op de accu moeten aansluiten. Eing idee? Bij voorbaat dank
  4. Kan ik de plus van mijn versterker ergens onder mijn stuur aansluiten? En zo ja, op welke plaats. Ik zie nl meerdere rode draden liggen. Ik heb een Passat 1.9 TDI variant uit 2001.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden