Ga naar inhoud

klaas

Members+
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door klaas

 1. Iemand ervaring met het zelf vervangen hiervan?
 2. En net dus die ene van de vier geeft de foutmelding.
 3. Goedemorgen Forum: Sinds een tijdje heb ik een brandend motor storingslampje in het display. Een vriend heeft het uitgelezen (niet met vag-Com) en komt met de volgende foutcode. P13D4. Heeft iemand hier ervaring mee, al eens deze storing gehad? Of is het gewoon deze vervangen voor een nieuw exemplaar. Ik zie op Winparts verschillende types voor deze auto (2016 110KW) Welke nu te kiezen? Alvast bedankt voor de antwoorden.
 4. Ok, dan heb je geluk gehad. Na een update was er geen verbetering bij mij en daarom heb ik een Rob een nieuwe set in laten zetten met Carplay. Erg blij mee.
 5. Bedankt, ik heb hem reeds een DM gestuurd met de hulpvraag! Bedankt!
 6. Updating, met Cardik gesproken hij heeft geen idee wat het zou kunnen zijn. Advies is van hem om contact te zoeken met Rob uit Woerden. Die heeft er volgens hem het meeste verstand van. Weet iemand hoe ik met hem in contact kan komen? Tevens de lokale vw dealer gesproken die kan pas op 8 juli een software updating doen.
 7. Is er misschien iemand in de buurt van Leeuwarden die eens met vag-Com wil onderzoeken of er foutmeldingen zijn te vinden?
 8. Aan/uit knop geprobeerd, herstart wel maar loopt ook weer vast. En reboot en komt in een soort “loop”
 9. Net zonder telefoon in de buurt de Discovery pro opgestart, dat lukt wel maar na een 10 tal; seconden bevriest alles en is ie niet meer benaderbaar en start ie opnieuw op. Net of loopt de harde schijf vast en reboot hij…
 10. Passat Rdi, hoe kom ik daar achter?
 11. Zekeringen m.b.t. Het apparaat er uitgehaald en daarna weer geplaatst maar helaas geen resultaat. Ik zal proberen op te starten met de telefoon uit de buurt.
 12. Nee, helaas ben ik zelf niet in de mogelijkheid om uit te lezen. Met update bedoelde ik dat er misschien een update nodig is?
 13. Ok bedankt voor de tips, de eerst heb ik al een paar keer geprobeerd maar gaf geen soelaas. Accu polen even los, geeft dat verder geen problemen? Kreeg ook de tip dat het met een update te maken kan hebben? Ik heb geen update uitgevoerd trouwens...
 14. Goedemorgen, sinds deze week start de Discover pro constant opnieuw op en lijkt te blijven "hangen", telefoon valt ook uit. Krijg ook de melding in het display bij de tellers dat de verkeersbord herkenning niet beschikbaar is. Soms werkt alles wel weer. Wat zou het kunnen zijn en wat kan de de oplossing zijn? Alvast bedankt voor het antwoorden.
 15. Yep, opgelost. nr 16 losgehaald en de gaatjes vrijgemaakt. Bedankt voor het antwoorden!
 16. Al een tijdje heb ik last van het volgende probleem, na een regenbui kom ik er achter dat wanneer ik de linker passagiersdeur dicht doe ik water hoor klotsen in de deur. Na verloop van tijd is het weg, maar volgens mij moet er ergens aan afwateringsdopje of zo zitten, maar ik kan zo niet zien waar die zit. Lijkt me niet dat dit zo hoort. Het is een Passat van 2016, Variant. Wie weet de oplossing?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden