Ga naar inhoud

EmptyHead

Members
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door EmptyHead

  1. Ik merkte laatst ook zoiets op, met het op schakelen. Voet van het gas en de toeren gaan iets omhoog en daarna pas naar beneden. Heel vreemd.

    Uitlezen lijkt mij wel wat maar ik weet dus niet of ik een computer heb. Het is volgens mij de meest basic passat van die tijd geweest of ik moet het helemaal fout hebben wat ik hoop. :embarassed:

    En wie zou dat willen doen en woont in de buurt als het al kan.

  2. na een weekje eindelijk mijn radio geïnstalleerd gekregen. Op de kabelboom voor de radio pre-out staat de + op zwart en de massa op rood .... :roll:

    Voor de onderbroken 12v heb ik de sigarettenaansteker gebruikt.

     

    Of ik ben gek geworden [wat best mogelijk is] of er klopt hier iets niet.

    Zwart lijkt mij toch altijd massa. Als dit klopt wat je zegt zou ik het maar verandere als ik u was anders kunt u er in een later stadium er nog last van krijgen.

  3. Bedankt voor de adviezen. Dus geen remmenreineger. Wasbenzine lijkt mij ook niets omdat dat ook een vettig goedje is maar dit komt door mijn vak waardoor ik dit weet. [onderhoudschilder] Zit te denken aan Universol. Biologisch schoonmaakmiddel, voordeel hiervan is dat et niets stinkt en ff gezonder voor je huid is. Anders dreft.

     

    Bedankt en omdat jullie schijnbaar foto geil zijn zal ik die gelijk gaan maken.

  4. Oke, ik ben ook weer wat van plan. Zag een paar foto's van mensen die een chroomstrip in het interieur hadden geplakt en dat zou ik ook graag willen. Strippen heb ik al.

    Nu voor ik ga plakken moet je hem natuurlijk ontvetten anders hecht hij niet goed. Maar met wat. Ik wil nauurlijk niet mijn dashboard en deurpanelen verpesten door het ontvettings middel.

    Iemand die mij dit kan en wil vertellen.

     

    Bedankt

  5. @Chippie, zoals je al zegt ieder zijn mening. En dat respecteer ik.

     

    @W8, getinte ramen lijkt my wel wat maar dan krijg je weer die discussie of het mag of niet. Ik bedoel als je er voor gaat dan moet je alle ramen doen. De voorruit daar gelaten. Als je alleen de achter ramen doet OF je doet die donkerder dan krijg je het idee dat je in een bestel auto rijdt. En dat willen we nu ook weer niet.

     

    Nu is er gezegd dat het mooier zal zijn als hij verlaagd is, ben ik mee eens. Is het een optie om alleen andere veren te monteren. Werd mij weleens verteld dat dan je schokbrekers sneller verslijten.

    Extreem laag hoeft niet want ik wil toch wel wat comfort houden.

  6. Ben geweest, heb de A8 velgen in 17"

    Wou niet te patserig overkomen met 18".

    Zelf vind ik het mooi overeen komen met de rest van de auto. Rustig en zakelijk.

    Banden, zijn geen nieuwe maar redelijk. Het kan altijd beter.

    Niet dat je over een maand 4 nieuwe nodig heb.

     

    Foto's volgen, misschien vanavond.

  7. Bedankt voor jullie mening, ik denk dat ik vandaag ff langsga als ze open zijn. Misschien dat ik ze toch neem.

     

     

    Ik moet zeggen dat ik een tijd terug helemaal gek was van de A8 velg, en ik wou ze zelf eigenlijk ook aan gaan schaffen. Maar hoe vaker ik een wagen zag rijden met dat wiel ... hoe lelijker ik hem begon te vinden. Ik zou hem nu zelf ook zeker niet meer kopen. Er zijn zoveel andere mooie alternatieven.

     

    Ik rol nu zelf op 18" RS4 replica's (niet een exacte replica, de mijne staat bol bij wijze van, en de originele lopen naar binnen.) En ik heb absoluut geen spijt dat ik deze heb genomen i.p.v. de A8's.

     

    Ik zag laatst ook een hele mooie velg op een bora liggen , en die is op dit moment in de aanbieding bij jamrozik.

     

    Het moet uiteraard wel je smaak zijn, maar mijn mening weet je nu dus.

     

    aanbieding%20velgen%20copy.jpg

     

    Deze velg is inderdaad gaaf, zelf vind ik dat ze beter staan onder een volledig omgebouwde passat. Bijvoorbeeld onder deze

    http://www.nlpower.com/products.php?a=3&id=2857

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden