Ga naar inhoud

ik

Members
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ik

  • Verjaardag 26-12-1966

Profile Information

  • Plaats
    GORINCHEM

ik's Achievements

0

Community reputatie

  1. ik

    LED-achterlichten voor 3bg?

    yep, helaas wordt de Passat weer gediscrimineerd, terwijl het toch zo'n mooie auto is (misschien is hij wel helemaal af en valt er voor de styling producenten wel geen eer aan te behalen. of denken ze dat het alleen lease-bakkies zijn, waarvan de berijders geen geld aan deze producten willen uitgeven)
  2. het is een plastiek skegje, dus loctite (hoe goed het ook is), werkt niet. lijmen of kitten dus!
  3. gewoon even met de flex in de bumper dus. au, dat doet me wel een beetje zeer, maar wie mooi wil zijn moet pijn lijden!
  4. ik heb dus een 3BG 130 pk TDI variant en wil er graag een andere (sport) uitdemper onderzetten (mooier geluid en gezicht). nu is deze passat af fabriek uitgerust met een zgn sportpakket (kuipstoelen, bredere banden, verlaagd en stugger). het valt me zeer regelmatig op dat als ik over die fijne verkeers drempels en hobbels ga, dat ik met mijn trekhaak de hobbel/drempel raakt (ook voor trouwens de bodemplaat onder de motor). nee, ik ga er niet met 100 km p. uur overheen (ben zuinig op mijn carretje) en nee, mijn kofferbak ligt niet afgeladen vol. nu is dus de vraag: raak ik dan met de uitlaat eindpijpjes ook de hobbels/drempels niet, daar deze onder de bumper komt te hangen? nu hangen ze nog verdekt achter de bumper en dus hoger.
  5. er is toch enige verbetering opgetreden; nu ik weet waar het modificatie-blokje is gemonteerd (bedankt voor de foto's) ben ik erachter gekomen dat het blokje los trilt en terug schuift, zodat de spanning tussen de koets en de koplampunit er niet meer is. heb het blokje nu met kit ingesmeerd en weer op zijn plek gedrukt, en inderdaad, het trillen is voor 90 % weg. toch weer een klein beetje blij! dus tip voor diegene die deze modificatie hebben toegepast: controleer af en toe of het blokje nog klem op zijn plek zit.
  6. heb spie/blokjes laten monteren bij beurt, geen effect. (ben diep triest). zal er dus mee moeten leren leven, nieuwe koplamp kopen of hopen dat er iemand tegen aan rijdt. beide laatste opties vallen voor mij af. de levensduur van de H7-night-gide lampen is 1 op 2 (2 lampen in trillende koplamp op 1 lamp in stilstaande)
  7. tank V-power diesel, motor loop mooier (net iets rustiger) en minder verbruik (ook bij zware rechter voet). als er "gewone" diesel ingaat, heb ik het idee dat de motor (brandstofpomp, computer etc) even moet wennen. loopt dan even iets onregelmatiger, maar hersteld zich dan weer. (klink vreemd, ja ik weet het.)
  8. ik

    LED-achterlichten voor 3bg?

    Nou ... Nee .... Geef mij maar gewoon de originele 3BG achterlichten, maar dan gewoon met LED .... Dr zijn geen mooiere dan de originele precies! net als bijvoorbeeld de nieuwe Audi A6 avant heeft (orginele vorm achterlichten, maar dan in LED uitgevoerd.) da's echt mooi, daar krijg je toch een warm hart van.
  9. is dit de Votex? erg mooi namelijk !!! iemand ervaring met de Kamei-achterklep spoiler?
  10. ik

    LED-achterlichten voor 3bg?

    nee, dat is inderdaad niet wat ik bedoelde! ik bedoelde de fotogeshopte 3BG lampen (waarvan ipv normale lampjes LED is gemonteerd, maar nog wel het orginele 3BG/Touran uiterlijk hebben). als ik sjonnie/CRX lampen wil hebben, koop ik wel de Lexus-style lampen (sorry, iedereen zijn eigen smaak; gelukkig maar, anders lijken alle auto's op elkaar!) ik weet dat ze zijn gefotoshopt, maar mooi zijn ze wel!!!
  11. ik

    LED-achterlichten voor 3bg?

    kijk bij onderdelen te koop gevraagd-> achterlichten 3b "vraag" als je die eenmaal gezien hebt, wil je nix anders meer!
  12. ik

    LED-achterlichten voor 3bg?

    ik bedoel dus wel de 3BG-style LED-achterlichten zoals die op het duitse forum stonden (en ook de Touran-style). als die te koop zijn, GEEF ME DE GEGEVENS!!! die zijn echt mooi (en de orginele style van de 3BG blijft onaangetast).
  13. ik

    LED-achterlichten voor 3bg?

    wow, gelijk bestellen die LED-lichten !!! (als ze ooit op de markt komen)
  14. Beetje jammer alleen dat de 3BG gediscrimineerd wordt door de tuning firma's en er zo weinig spullen voor op de markt zijn (zeker bang dat het allemaal Lease-bakkies zijn die er geen geld aan willen uitgeven ofzo)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden