Ga naar inhoud

jimio

Members
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jimio

  • Verjaardag 03-07-1975

Profile Information

  • Plaats
    GRONINGEN

jimio's Achievements

0

Community reputatie

  1. jimio

    Kop Passat 2002

    ruil hem toch in op een 3bg als ik dat betalen kon had ik er wel 1 gehad ik heb trouwens een 18t zwaan dat gelukkig nog wel 1 december laat ik hem chippen. een vriend van me heeft een golf 4 gti en ook laten chippen ik heb de auto even getest en was gelijk bezeten van dat chippie vandaar.
  2. jimio

    Kop Passat 2002

    IK HEB OOK HIER VOOR ALTIJD VR6EN GEHAD EN DAN ZIT JE OP HELE ANDERE FORUMS. JE HAD HEM TOEN TE KOOP IVM GEZIN STAAT ME IETS VAN BIJ MIJN LAATSTE VR6 WAS ZO,N 94ER PURPUR VIOLET HIGHLINE MIS HEM OOK
  3. jimio

    Kop Passat 2002

    heb je die vr6 syncro trouwens nog?zwaan
  4. jimio

    Kop Passat 2002

    dan heb je niks meer te doen dan is ie kant en klaar nee ik moet wat omhanden hebben.
  5. jimio

    Kop Passat 2002

    klopt had ik niet op gerekent maar we zetten door
  6. jimio

    Kop Passat 2002

    dat wordt dus wel veranderen
  7. jimio

    Kop Passat 2002

    de kont is idd jammer ik hoef verder niet te slijpen of te lassen het is gewoon een kwestie van overbouwen. prijsverhaaltje:ik heb voor de complete neus €325 betaalt spuiten? dus dat valt reuze mee anders had ik het ook niet gedaan.alle onderdelen origineel. dat bedrag betaal ik niet toe op een 3bg . en wat aparts
  8. jimio

    Kop Passat 2002

    sorry ik bedoel de complete neus. foutje.
  9. jimio

    Kop Passat 2002

    ik ben van plan om een complete kop van een passat van 2002 op m,n 1997er passat te monteren ga er binnenkort mee beginnen. heeft iemand dit vaker gezien? of gemonteerd ben nieuwschierig naar reacties of foto,s resultaat zal ik er op zetten ervoor en er na. martin.
  10. jimio

    nieuwe velgen

    ALLEEN ALS IK OVER DE 60KMH OVER DIE FLAUWE DREMPELS RIJD VOOR DE REST NOOIT LAST GELUKKIG,DE VELGEN ZIJN 8,5JX18 EN ET35 IK SNAP OOK NIET DAT ZE ZOVER NAAR BUITEN STAAN. ALS IK ANDERE FOTO,S BEKIJK BEN IK VOLGENS MIJ DE ENIGSTE. DIE RODE PASSAT TDI VARIANT VAN MARCEL DAAR ZITTEN ZE OOK BINNEN DE VOORSCHERMEN?
  11. jimio

    nieuwe velgen

    voor steken m,n wielen een beetje buiten de kasten en als ik te hard over een flauwe drempel rij dan raken de banden de spatbordranden. het zelfde probleem had ik ook met m,n a4.
  12. jimio

    nieuwe velgen

    30MM alleen de veren van eibach
  13. jimio

    nieuwe velgen

    ik heb jaren golf vr6 gereden en daar waren genoeg sites en clubs van en sinds kort hebben we deze passat gekocht en vond ik maar weinig clubs of sites van de passat. ik vind dit wel een interessante site vooral het forum ik hou wel van informatie met elkaar uitwisselen. trouwens veel mooie passats op deze site!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden