Ga naar inhoud

eaglev5

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over eaglev5

  • Verjaardag 11-01-1957

Profile Information

  • Plaats
    Hengelo

eaglev5's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nou ik ben vanmiddag naar de dealer geweest,er is een heel nieuw frame ingekomen. In eerste instantie werd het niet vergoed, Pon gebeld en toch een gratis frame ingebouwd.Alleen het frame kostte al 180 euro, de monteur is 1.5 uur bezig geweest.Behoorlijk veel werk, de hele deur werd gestript. Het blijkt dat dit probleem veel voorkomt bij de golf, dit is toen bij Kassa geweest. Toen heeft de inporteur besloten dat dit probleem gratis verholpen werd.De passat valt daar ook onder. Dus een behoorlijke kosten besparing. Waar ik wel blij mee was. Tijdje geleden nog 5 nieuwe bobines vervangen na een grote beurt, ook garantie.Mazzelpikkie
  2. eaglev5

    problemen raam

    Mijn raam aan de bestuurderskant is niet meer electrisch bedienbaar, als ik hem gebruik maakt het een rammelend geluid. De andere ramen niet. Wat kan de oorzaak zijn. Ik kan alleen het raam met de hand naar boven duwen.
  3. eaglev5

    Bobine

    Ik ben inmiddels voor de derde keer naar de dealer geweest, en ze zijn nu allemaal vervangen. Onder de garantie. Was verder geen probleem.
  4. eaglev5

    Bobine

    Sinds ik 2 weken geleden de auto voor een grote beurt heb weggebracht, heb ik problemen met de bobine. In 2 weken tijd al 2 keer bij de dealer geweest, en een nieuwe bobine geplaatst. Nu vanmiddag weer hetzelfde probleem, lampje gaat branden , en de auto loopt nog op 4 cillinders. Dus morgen maar weer naar de garage. Ik wordt hier helemaal gek van. De laatste keer zei de monteur dat hij contact op wou nemen met de importeur om gelijk alle bobines te vervangen, maar hier wou Pon niets van weten. Ze moeten eerst kapot gaan, dan worden ze vervangen. Het valt allemaal wel onder de garantie (binnen 5 jaar). Maar toch je durft eigenlijk niet meer met de auto te rijden.Wie heeft hier ook ervaring mee?
  5. wij hebben bij ons veel last gehad van Steenmarters,die beesten vochten s'nachts bij ons in de straat met elkaar. Wij hebben toen ook twee maal een marter onder de motorkap gehad.De eerste keer waren de slangen van de ruitesproeier doorgebeten en de tweede keer was de bougiekabel aangevreten.Wij hebben toen zó'n piepapparaatje onder de motorkap geinstaleerd(mijn man dan ) daar werd de kabel ook van doorgebeten, verder w.c blokjes spuitbussen, niets heeft geholpen. Mijn man heeft toen gaas onder de auto gemaakt van voor naar achter,sindsdien nergens meer last van. Afkloppen he. groeten Irma
  6. Wij betalen nu 648,00 euro per jaar en 13 jaar schadevrij rijden all risk. + ongevallenverzek. voor inzittenden. We gaan per 1 juni over naar Unigarant voor 542 euro incl. inzittenden verz.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden