Ga naar inhoud

Dynaudio

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dynaudio

  1. Iemand enig idee wat JD kost? Wel vreemd dat OCT door zoveel (grote) VW dealers gedaan wordt. Als het lijstje op de site ziet.
  2. Ik heb een aantal weken geleden de tuning erin gekregen. Ik wilde graag aanwezig zijn bij het tunen, maar dat mocht niet van de dealer (van Mossel) Ik had jullie graag verteld hoe het in zijn werk ging. NA 20 minuten kreeg ik de auto weer terug, zonder enige uitleg. Wel lag er op de rechter voorstoel een a4-tje met een jaar garantie en prijkte er op de achterkant van de auto een sticker met VMTuning (Van Mossel Tuning) (Hier was zeker niet om gevraagd en ik kwam er een dag later achter) Uiteindelijk zelf met de föhn de sticker weer verwijderd. Verder vindt ik de niet dezelfde beleving hebben als diegene die ik hiervoor in mijn Passat Highline 1.9TDI 130 PK had zitten. Deze tuning voelt niet heel veel sneller aan. Maar misschien ligt dat wel aan het type motor. Ik had vroeger het gevoel dat het allemaal veel directer en sneller ging. Je moest echt uitkijken dat het niet te hard ging. Bij deze tuning duurt het echt even voor er iets gebeurt als je het pedaal indrukt. En als het dan komt heb je zeker niet het druk in rug gevoel. Het is overigens niet alleen negatief. Het is wel sneller volgens mij. Maar als je op de rollenbank zou gaan meten zou ik het nog moeten zien……… Heeft iemand ook ervaring met deze tuning? Ik was een van de eerste in nederland met deze tuning. Er werd keurig een email verzonden toen de tuning beschikbaar was. Ze zouden de enige in europa zijn die de modificatie via de OBD verbinding naar het regelapparaat kunnen uitvoeren op de Passat met een Siemens computer. (motorcode BKP) Zie ook hun site: http://www.oct-tuning.com/index.php
  3. nou ja, instellen, tot nu toe staat hij nog vast op 140........
  4. 't staat zelfs op deze manier in de handleiding.
  5. Heeft iemand enig idee of door de dealer met de computer de automatische inschakeling van het licht terug te brengen is van 140km/u naar bijv, 80 of 100?
  6. Ok, origineel achteraf wordt waarschijnlijk te duur. als ik hoor welke aanpassingen er gedaan moeten worden. Zo'n setje waar jullie het over hebben, is dat wat? of moet je daar eigenlijk niet aan beginnen en gewoon accepteren dat ik een verkeerde beslissing heb genomen bij bestelling van de auto. Is het qua qualiteit wel vergelijkbaar met origineel. (afgezien van hoogteregeling, bochtenverlichting en sproeiers) Overigens is de auto van begin november 2005, dus alle wetgeving is (nog) geen probleem.
  7. Zou het mogelijk zijn om achteraf Xenon in mijn 3C te zetten. Als het niet al te duur is en wel mooi is het wel de moeite waar denk ik. Ik heb er van de week mee gereden maar is wel echt veel licht......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden