Ga naar inhoud

steven

Members
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door steven

 1. Ben niet nieuw hier al een tijdje geleden voorgesteld. Nu de volgende vraag heb in mijn TDI AHU 99 een indicatie lampje van de olie sensor dat bij starten af en toe oranje wordt. Volgens de dealer is het de olie-sensor maar welke sensor heb ik nu nodig ? Of wie zou mij het exacte type kunnen geven zodat ik kan rondbellen voor de beste prijs ?
 2. steven

  Olielampje

  Ben de eigenaar van een passat tdi 90 pk. Kmst 245.000. Het volgende is aan de hand: als ik start gaat het gele olielampje 3x branden en gaat vervolgens uit. Vanuit verschilende hoeken nu informatie ingewonnen. Oorzaak zou kunnen zijn motorkapschakelaar of oliedruksensor. Ook kreeg ik advies de auto eerst maar eens uit te laten lezen. En wie zou mij hiermee willen helpen, want zelf heb ik geen VAG-COM ? Ik woon in Ehv en benieuwd naar jullie advies en evt reactie. Steven.
 3. steven

  Passat stopt ermee

  Vandaag met de Passat (TDI AHU, 1999) onderweg, bij aankomst wil ik parkeren einde oefening, motor start niet. Startmotor pakt wel, elec wel alle functies actief. Na een belangrijke afspraak (trouwerij) de ANWB gebeld. Die kwamen en begonnen te sleutelen. Meneer de motor krijgt geen diesel, lijkt op een relais of de verbinding naar de dieselpomp is onderbroken. De ANWB legt een kabeltje van accu (+) naar pomp(of aansluitblokje) en gaan met die auto. En ja start en rijden. Bij het stoppen v/d motor, meneer wel de verbinding verbreken (hij had een zekering tussen gezet). En ja van het contact af motor draait stug door. Zekering los motor stopt. Pluim voor de ANWB. Nu mijn vraag: van een goede bekende op VW begrepen dat dit relais 109 zou moeten zijn, waar zit dit ding ??? En vraag 2: het leek of ik een stuk minder vermogen had (ook nog noodloop ?) Bedankt alvast voor alle tips of suggesties.
 4. steven

  [180.000 km beurt]

  Ik zit met een vraag rij Passat Variant 90 pk TDI en sta voor een distributieriem vervanging. Zoek hiervoor in Eindhoven of Venlo (werk) een betrouwbaar en betaalbaar adres voor deze vervanging. Wie weet een goed adres ? Dank Steven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden