Ga naar inhoud

rdkraker

Members
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rdkraker

 1. sinds mijn (sorry: ik ga nu frans vloeken...) laguna met 180000 bij de garage stond om o.a. alle koppen opnieuw te laten doen (a 1700 eur) hou ik het toch bij mijn passat diesel. Ook beter qua inruilwaarde.
 2. diesel Passat 3B variant 1999 1.9 tdi 110 pk Schakel bak normaal rijgedrag ca. 1:15,5
 3. Dag allemaal Ben eerlijk gezegd niet zo heel handig met auto's (maar aldoende leert men, als je maar genoeg problemen hebt ). Zit ook met lekprobleem - het lijkt vooral op te treden met/na regen. De bijrijdersvloermat is dan doorweekt, bijna centimeter water na een rit van 2 uur. Heb net nog twee grote emmers water over mn voorruit gemikt maar er kwam niets naar binnen en ook de ruimte onder de accu leek niet vol te lopen. (tenminste geen water zichtbaar- accu er nog niet uit gehaald). Maar heb wel de plek waar het de cabine binnenkomt, misschien kunnen jullie daarop wat tips geven: De stof op de middenconsole, achter de radio en climatecontrol is helemaal nat. Ik heb het idee dat het vanaf hier via de bekleding naar de vloer loopt. Ik dacht evt nog aan de afvoer vd airco (omdat er met twee emmers niets binnen komt). Wie wat weet mag het zeggen
 4. Zo, geregeld. Ben even langsgegaan bij een kennis die het onderhoud doet van passats bij een taxibedrijf. Heeft de sluitunit zelf vervangen, hier zit de switch in; deed t meteen weer. Overigens kon mijn eigen garage (met garantie !! bovag bedrijf) het niet vinden en 'zouden er teveel uren in gaan zitten om het uit te zoeken'. Wat een lulhannes. Was binnen 45 min. klaar, totale kosten 40 eur (arbeidsloon en nieuw slotje)...
 5. ik kan me voorstellen dat ik een waarschuwing krijg als de schakelaar continu gesloten zou zijn (dus het lampje aan en de deur dus open) maar als de switch open blijft (deur dus dicht is) krijg ik dan ook een waarschuwing? (is 1e generatie passat)
 6. Okeeee.. heb even gekeken naar die achterklep maar dat ding zit met die vreselijke clipjes vast (die bij mij altijd afbreken of zo verbuigen dat ze niet meer terug passen in de plaat). Sta niet zo te springen om die los te maken. Ook zag ik dat er een nogal grote torx nodig is voor het slot - moet ik deze verwijderen of zit de switch er achter ? want dat formaat heb ik niet geloof ik. Ik begin te twijfelen of ik niet even door de dealer moet laten kijken, maar heeft iemand het idee hoeveel tijd hierin zou gaan zitten (maw; of het een dure grap wordt ?)
 7. weet je ook of alleen die schakelaar te repareren is of moet er een nieuwe slotmodule in?
 8. Weet je toevallig of er ergens een beschrijving is hoe je hier bij komt ? Of heeft iemand tips ?
 9. Help ! Een klein maar lastig probleem: De bagagebakverlichting van mijn variant gaat niet meer aan. Lampje is natuurlijk ok. Ik heb het idee dat de sensor "deur open" niet meer werkt, maar waar vind ik deze ? Hoort de bagageruimteverlichting ook aan te gaan met de rst van de binnenverlichting als de deur wordt geopend ? Want dan zit er misschien ergens anders in het circuit een probleem.
 10. Wie kan mij vertellen hoe ik de onderkant van het dashboard aan de passagierskant / middenconsole loshaal ? (passat '99 variant)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden