Ga naar inhoud

Michel_B4

Members+
  • Aantal items

    201
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Michel_B4

  • Verjaardag 13-03-1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.passat35i-forum.nl

Profile Information

  • Plaats
    Boornbergum (Fryslân)
  • Interests
    alles vag

Michel_B4's Achievements

0

Community reputatie

  1. nog niet.ik heb de restant delen nog niet binnen. als dat zover is zal ik vragen om een slotje hier en open een nieuw topic in te koop.
  2. haha ja joh gemeente he,moet mijn bouw tekeningen ook nog inleveren. gaat nog wat worden
  3. ja klopt idd maar ik moet nu eenmaal keuzes maken. en een garage is net even iets liever dan de velgen.
  4. ach kwa passat ga ik stil wel verder maar geen schokkende dingen de komende tijd,wil nu eerst investeren in een garage. en die kosten al genoeg tegewoordig..
  5. ik heb 2 randen gekocht van peter die van een ander iemand weer van de velgen af kwamen,die breder wou laten monteren bij peter. de andere 2 die nu bij peter liggen zijn mijn eigen randen,de 2 goeie zeg maar. en die polijst peter voor mij,en ik heb dus 120 vergulde boutjes gekocht bij em. en sja et zal zeker richting de 650 á 700 euro gaan kosten als alles binnen is,maar dat zijn ze sowieso al weer waard.
  6. het project ligt nu even en tijdje stil omdat ik nog 2 randen en de vergulde bouten moet ontvangen van sixpack als hij er mee klaar is. de kapjes zijn als het goed is afgelopen zaterdag vanuit dld op de post gegaan. als dit straks allemaal binnen is gaat het hele spul de verkoop in,dit omdat ik besloten heb nu es eindelijk de garage te gaan bouwen die ik al een tijdje wil achter huis. dus degene die de velgen dan koopt krijgt alles gedemonteerd en zal dan zelf alles alleen nog in elkaar te hoeven zetten en banden kopen. de prijs ga ik me nog in verdiepen maar een koopje zal het niet zijn zoals wel duidelijk mag zijn. zodra het spul binnen is mag dit topic gesloten worden en zal ik en verkoop topic openen. tot laterrrr..
  7. idd geen haast,als et maar in 1 keer goed gedaan wordt
  8. hehe zal je toch nog even geduld moeten opbrengen,gaat niet super hard maar et komt goed
  9. zo vandaag de eerste 2 gepolijste randen ,die ik via peter gekocht heb, binnen gekregen. deze week gaan mijn goeie randen naar peter en dan zal hij die nog gaan polijsten,als hij ze terug stuurd komen er gelijk 120 gold look titanium boutjes mee naar mij. dan kunnen ze grotendeels in elkaar gezet worden en is het puur nog wachten op goeie kapjes.
  10. tnxx,alleen moet ik met de kapjes weer aan de gan.maar ja komt ook wel weer goed.
  11. en weer een update,de kapjes zijn eindelijk binnen. alleen zijn de alu buitenringen weer net iets te groot die zijn diameter 15 cm en de velgen 14 cm,nu kan ik ze wel af laten draaien naar 14 cm maar moet maar even zien of ik ze niet kan ruilen tegen 14 cm ringen met iemand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden