Ga naar inhoud

dave

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over dave

dave's Achievements

0

Community reputatie

  1. ja ik ben opzoek naar de handleiding in de ring map de mijne is in het frans. ik ben niet opzoek naar iets speciaal maar is handig om ze eens door te kunnen lezen .
  2. ik denk het niet het model is in 2001 veranderd toch bedankt
  3. ik ben op zoek naar een nederlandsehandleiding van een passat uit het jaar 2000 19 tdi 115 pk 6 vittes wie kan mij helpen ?
  4. ik heb het gevonden !!! als je het schakelaartje bediend als er een aanhangwagen aangesloten is gaan de lichten branden zonder dat de sleutel in het contact zit. allemaal bedankt voor het aanbrengen van mogelijkheden.
  5. ik denk dat ik het gevonden heb .waarschijnlijk dient het om het mistachterlicht uit te schakelen als er een caravan aan hangt. als ik het getest heb horen jullie het wel
  6. ik heb er daar straks al eens naar gezien hoe de draad loopt en die loop richting dat 12 v contact moet alleen nog iets hebben om het te testen, de sigaretten aanstekker paste er niet in. als ik het getest heb laat ik nog iets weten . alvast bedankt
  7. ik heb het schakelaartje al bediend en gezien of het derde stoplicht,binnen verlichting, en andere lichten niet meer werkten maar alles werkt hoe de schakelaar ook staat . ander moet ik maar eens de binnen bekleding van de koffer( demonteren om te zien naar waar de draden lopen. toch bedankt.
  8. http://www.biesheuvel.nl/shop/detail/261 als je op deze link klikt kan je zien wat voor een schakelaartje het is
  9. neen het schakelaartje heeft niks met het lampje te maken in de koffer het staat +- 20 cm van het lampje af.
  10. hallo weet er iemand waar voor het klein schakelaartje dient dat in de koffer van een passat 19 tdi van 2000 zit gemonteerd naast het lampje van de koffer verlichting ??? ik heb het al bediend maar zie niks gebeuren??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden