Ga naar inhoud

ivanders

Members
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ivanders

ivanders's Achievements

0

Community reputatie

  1. Kan in de handleiding niet het sleuitende antwoord vinden. Welke lampen zitten er standaard in 3b koplampen? stand licht, dim licht, Groot licht? Grtz..
  2. Mooi. mooi. Iemand foto's van meer open velgen? of de Lorinser LM6? Mijn voorkeur gaat uit naar de Lorinser. Omdat ik via kennis weet dat er een setje 20" te koop komt. en vindt het een heel mooie velg. Alleen is het niet gezegd dat het ook leuk staat onder een passat 3b variant.
  3. Zit te denken om op de passat een maat omhoog te gaan. heb nu winter en zomer set in 19" Deze zomer mag hij voor mij op 20" komen. Ben er zelf nog geen tegengekomen. vazndaar dat ik aan jullie vraag voor foto's. Heb wel 2 filpjes van duitse passat's op 20" maar die zijn te zwaar verlaagd om een oordeel over te hebben. Mijn auto staat 40/40 verlaagd. LAAT MAAR KOMEN...
  4. was ook niet echt de bedoeling om volledige ombouw te doen. achterlichten zijn heel moeilijk aan te passen, lijkt me. Was gewoon mooi geweest om op kosten van de verzekering een nieuw neusje te zetten. We zijn al opzoek naar een andere oplossing die binnen de kosten van carrosserie vallen.
  5. Buurman van me heeft 3b. Nu kwam er gisteren een vrachtwagen achteruit gereden en die had de passat niet gezien. met gevolg Netjes heel de kop samen gedrukt. Motorkap, 2 vleugels hebben schade,lampen kapot, bumper kapot. slotvang geplooid. Wordt je niet vrolijk van. Nu overweegt hij bij de herstelling een facelift te gaan doen. zijn hier al mensen die het front van een 3bg al omgebouwd hebben op een 3b. is het gewoon op te schroeven of moet er toch flink wat aangepast worden? Grtz..
  6. Kat moet zeker leeg voor betere spoeling, Egr afsluiten en een leuk filtertje BMC cda of inleg patroon van K&N Met pp764 verstuivers en chipje op maat haal je 160pk en 350Nm koppel. Denk dat je dan rond de 700-800€ verder een leuk breedband motortje hebt. Wil je hoger, moet je gaan denken aan andere uitlaat 63mm 130pk turbo en 12mm naald in je pomp. dan kan je 190pk en 450Nm halen.. Hoger dan 190pk moet je gaan denken aan drijfstangen en zuigers... Wil je de boel stabiel houden. grtz..
  7. Kan ik bij een passat data oproepen zoals bij een golfje 3? Beetje met knopjes en contact spelen?? Of is dit niet meer mogelijk. ik heb geen climatronic, of electronische airco. Echt op km teller display bedoeld..? grtz..
  8. ivanders

    Rem upgrade???

    De enige vraag die dan bij me op komt is; Zijn alle naven (fuse voor de belgen) dan voor alle passat's dezelfde?? dus kan ik op mijn basis model 90pk. (kleine schijven) enkel de zadel schijf en blokken vervangen zonder verassingen? past het zadel van de w8 zo op mijn naaf? moet ik voor w8 ook klauwen vervangen? Iemand een onderdeel nummer lijstje van basis naar W8?? Grtz. Ivo Ps: Jurgen brembo's zijn super. alleen krijg ik ze hier niet gekeurd. ZELFS AL ZIJN HET VAG nummers die er op staan. :-s Dus gewoon de dikste remmen mogelijk met vw stempeltje in. Iemand een idee achteraan?? of zijn ze daar allemaal dezelfde?
  9. ivanders

    Rem upgrade???

    Iemand een idee om vooraan iets groter te monteren? Heb 19" wielen dus mag wel wat zijn... Ben niet meteen opzoek naar Porsche cayene dingen. maar groter schijfje met groter vw klauwtje. heb ik in gedachten.. Iets als een audi tt remmensetje op m'n corrado... grtz.
  10. ivanders

    3B op 20"

    Hey Ik heb nu 19" S line velgen (rs4 look) onder de 3b zitten. Maar wil binnen een maandje toch weer een maatje groter gaan. Heeft er iemand foto's van een passat 3b op 20" velgen. die zie ik graag. Velg keuze staat voor 85% vast (komt uit de stal van mercedes tuners) maar heb het nog nooit gezien een passatje op zulke sloffen. vandaar de pic aanvraag.. grtz..
  11. heb bbs rx er onder met 224/40/18. past perfect loopt niet aan. heb er net een setje RS4 225/35/19 bij die heb ik er in de loop van volgende week onder. maar als ze er nog maar tegen staan is het al vetter.. dus dat komt goed.. go 4 19" is mijn mening... Ik gooi binnenkort een setje bbs 18" op de markt....
  12. mod van site kent geen nr's. had ik eerst gevraagd. Dan ben ik bij belgische dealers geweest. De importeur zelf, Dieteren. PON heeft een mailtje gekregen. 4 tal dealers (die ik ken die zelf ook knutselen) en de balie van volkswagenmuseum heeft er ook eentje gehad. omdat ik weet dat thomas in zijn kalme uurtjes meer info kan inwinnen rechtstreeks aan de bron.. maar alles negatief.. Heb net een mailtje getuurd naar Hella, daar zij de ombouw maken voor vw. Daar heb ik nog geen nieuws van gekregen.
  13. ga je gang zou ik zeggen. als je met een dergelijk eindresultaat af komt. zal je zeker verloond worden... moet voor mij ook geen volledige radio diepte hebben. mijn dvd is korter dan de radio's die ik liggen heb. en in het slechtste geval, haal ik de metertjes uit dash plaats ik daar dvd en metertjes bovenaan. die hebben maar inbouw diepte van pakweg 4 cm... de mod van passat plus kan niets vinden. dealer doet geen moeite. Heb zelf etka al afgezeuld. niets te vinden... Zal er weer eentje worden voor de "always wanted never gettin" map...
  14. heb zelf op etka ook al gekeken. maar het onderdeel zelf staat er niet in. Bij P pagina's bestaat er wel een politie uitvoering. maar de onderdelen staan er niet in detail op...
  15. Zat ik even door passatplus te zoeken, kwam ik deze tegen... Vind het wel een leuk gegeven. daar ik een plaatsje zoek om een din dvd speler te monteren. en dat maakt het wel heel gemakkelijk... Alleen kunnen ze hier (bij de locale dealer) geen onderdeel nr geven. of hadden ze even geen zin om daar achter te zoeken.. Zal wel eerder het 2e geweest zijn.. Kan er iemand van jullie me even een nummertje geven??? komt uit deze versie. grtz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden